Survivor: Ξενέρωμα με Τούρκο. Ποιος ανακοινώνει την αποχώρηση, ποιος φεύγει τελικά [video]

Ποιος θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor;

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μας έκανε να νοσταλγήσουμε τον Σάκη Τανιμανίδη, ακόμα και τα γραμματικά λάθη του!

Πάζελ, αφετερία, “μειώνουν σε 2-2” ήταν κάποιες από τις ατάκες του Σάκη Τανιμανίδη, που τρόλαραν οι χρήστες του διαδικτύου, αλλά το χθεσινό… ξενέρωμα με τον Τούρκο παρουσιαστή μας έκανε να θέλουμε πίσω τον Σάκη.

Η άφιξη του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα λίγο πριν το Πάσχα έφερε αναστάτωση στα δεδομένα του Survivor. Ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής του τουρκικού Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι, αντικατέστησε τον Έλληνα παρουσιαστή στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας ενώ όπως όλα δείχνουν τη Μεγάλη Τρίτη, τη νέα ημέρα αποχώρησης από το Survivor λόγω Πάσχα και μειωμένων επεισοδίων, θα δούμε στις οθόνες μας ξανά τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής μέσω Insta stories ενημέρωσε πως στην Ελλάδα κάθισε μόνο δυο ημέρες και επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για τη μεγάλη αποχώρηση χαρακτηρίζοντας τις υπάρχουσες υποψηφιότητες (Χανταμπάκη, Ντάνου, Χρανιώτη)… ως τρίκι.

Ταυτόχρονα, στο Πρωινό, σύσσωμη η ομάδα της Φαίης Σκορδά και περισσότερο η Ελεάννα Τριφίδου ανακοίνωσε πως έχει πληροφορίες, που θέλουν τον Στέλιο Χανταμπάκη να αποχωρεί!

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξέσπασμα του αδερφού της Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη.