ΖΩΔΙΑ: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο του Πάσχα

Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο του Πάσχα;

Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα τις μέρες των διακοπών;

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το τριήμερο θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Αν έχετε να επιλύσετε ένα προσωπικό θέμα, αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος και σίγουρα μην ρισκάρετε χωρίς μέλλον. Αφήστε τα σενάρια που κάνει το μυαλό σας, γιατί δεν θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία αναμονή που αφορά την εσωτερικότητα σας. Νοιώθετε ότι κάτι θα συμβεί στο κοντινό διάστημα και αυτό σας ξεσηκώνει και σας κάνει λίγο απρόσεκτους με το σήμερα. Μην είστε απόλυτα σίγουροι για τα συναισθήματα των άλλων, ιδίως όταν κατά το παρελθόν σας είχαν και πάλι προδώσει και ήσασταν η δεύτερη επιλογή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολύ δράση και αναστατώσεις θα έρθει αυτό το τριήμερο. Θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα σας προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόδρομοι σε κάτι που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο πολύ κοντινό σας μέλλον. Μην αμφιβάλετε για τα άτομα που είναι δίπλα σας, απλά περνούν και εκείνα δυσκολίες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να σας κρατά δέσμιους κάποια αδιαθεσία, ή κάποια σκέψη που είναι σε λάθος βάσεις. Το τριήμερο αυτό θα είναι μία υποτονική περίοδος, που δεν θα μπορείτε με ευκολία να προγραμματίσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σας, θα έχουν ίσως μία άλλη άποψη για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας θα σας απασχολήσει έντονα. Το εορταστικό αυτό τριήμερο θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς με τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ δύο διαφορετικών καταστάσεων που το νεότερο θα έχει μεγαλύτερη βιωσιμότητα από το παλαιότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην μεγάλη επαγγελματική άνοδο που έχετε. Αυτό το τριήμερο είναι κατάλληλο για ξεκούραση, ηρεμία, αλλά κυρίως για αποφάσεις. Αν έχετε προβληματιστεί για ένα προσωπικό θέμα, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις τώρα. Θα σας βοηθήσουν οι καταστάσεις που θα τρέξουν τις επόμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Μία μετακίνηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κουράσει περισσότερο από ότι περιμένατε. Μπορεί να παρουσιαστούν καινούριες συνθήκες που δεν είχατε υπολογίσει, και να βρεθείτε σε μία αμηχανία αποφάσεων. Οι επικοινωνία με πολύ δικά σας άτομα, θα έχουν μία χρονοκαθυστέρηση που αυτό σαν γεγονός θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι τα οικονομικά σας προβλήματα αρκετά και μπλοκάρουν κατά μία έννοια πολλές δραστηριότητες και επιθυμίες σας. Ίσως να θέλατε να βρεθείτε σε κάποιες άλλες συνθήκες και με άλλα άτομα αυτές τις γιορτές, αλλά κάνετε ένα βήμα πίσω λόγο των τωρινών σας καταστάσεων που σας δεσμεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πραγματική αναρχία στην ζωή σας αυτό το τριήμερο. Η προσωπική σας ζωή θέλει μία ένεση αλλαγών που έχει αρχίσει να σας απασχολεί πολύ έντονα. Οι συνθήκες που επικρατούν σας πιέζουν αφόρητα και εσείς βρίσκεστε σε μία ανασφάλεια. Η Δευτέρα σας ηρεμεί σταδιακά και σας δίνει δύναμη για να προχωρήσετε σε νέες πολλά υποσχόμενες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι σας πιέζει αφόρητα και εσείς ξεσπάτε σε πρόσωπα που δεν σας φταίνε καθόλου. Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, θα καταλάβετε τα πραγματικά συναισθήματα σας, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Μην αμελήσετε βέβαια να ζητήσετε και συγνώμη αν έχετε σφάλει απέναντι στο πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας. Η Δευτέρα θα επισφραγίσει τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να θέλετε πάρα πολύ ένα πρόσωπο δεν είναι απαραίτητα το εισιτήριο που σας οδηγεί στην καρδιά του. Θα πρέπει να δουλέψετε με πολύ αγάπη και ανιδιοτέλεια για να δικαιωθείτε και να απολαύσετε αυτό που επιθυμείτε. Το τριήμερο του Πάσχα θα έχετε πολύ χρόνο για να σκεφτείτε ποιόν δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να είστε ουσιαστικά κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τώρα θα πρέπει και εσείς να Αναστηθείτε ουσιαστικά μέσα από τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που έχετε περάσει ή που περνάτε ακόμη. Ξεκινήστε από εύκολες μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας και αφήστε για αργότερα τα πολύπλοκα, τότε που οι πλανητικοί συνδυασμοί θα σας ευνοούν περισσότερο.