D.I.Y Μάσκα προσώπου για λιπαρά δέρματα!

Λιπαρό δέρμα! Ένας από τους μεγαλύτερους ”εχθρούς” της λάμψης του προσώπου μας! Αν έχεις και εσύ μια λιπαρή επιδερμίδα, σίγουρα καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ποια είναι η λύση λοιπόν σε αυτό και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη λιπαρότητα; Φυσικές μάσκες προσώπου! Εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα μπορείς με λίγα μόνο υλικά που θα βρεις στην κουζίνα σου, να δημιουργήσεις την τέλεια D.I.Y θεραπεία για την επιδερμίδα σου.

Παρακάτω, θα βρεις μία από τις πιο αποτελεσματικές μάσκες για λιπαρό δέρμα! Θα κρατήσει το πρόσωπο σου καθαρό, φρέσκο και θα σε απαλλάξει από την λιπαρότητα. Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λαμπερή, ενώ το λεμόνι φημίζεται για τις λευκαντικές του ιδιότητες!

Δες πως μπορείς να τη φτιάξεις

Τι θα χρειαστείς:

  • Πλιγούρι βρόμης
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • Μερικές σταγόνες λεμόνι

Πως να την εφαρμόσεις:

Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά το πλιγούρι βρόμης, το μέλι και μερικές σταγόνες λεμόνι. Εφάρμοσε αυτό το μείγμα στο πρόσωπο σου, εκτός από την περιοχή των ματιών, και άφησε τη μάσκα να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό και στέγνωσε το πρόσωπο σου ταμποναριστά με μια βαμβακερή πετσέτα. Τέλος, ενυδάτωσε με την αγαπημένη σου κρέμα.

Χρησιμοποίησε αυτή τη φυσική θεραπεία τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.