Ράκος η Καινούργιου: Με πλερέζες στην εκπομπή μετά το κράξιμο της Μενεγάκη. “Με έκανε…” [video]

Τι δήλωσε για το ατυχές ρεπορτάζ γύρω από την Ελένη Μενεγάκη η Κατερίνα Καινούργιου;

Φανερά στεναχωρημένη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά από ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος εθεάθησαν να βγαίνουν από την βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια του Alpha να ξεσπάσει on air.

Αφού προβλήθηκαν τα λεγόμενα της Ελένης, αλλά και όσα είχαν ειπωθεί στον αέρα της εκπομπής του Epsilon, τόσο ο αρχισυντάκτης του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, Θέμης Μάλλης, όσο και ο δημοσιογράφος που μετέδωσε τις πληροφορίες, Μαρίνος Βυθούλκας, τόνισαν πως ουδέποτε αναφέρθηκε πως η παρουσιάστρια αγοράζει το σπίτι του κουμπάρου της, αλλά μόνο ότι την είδαν να βγαίνει από αυτό, καθώς και λεπτομέρειες για το οίκημα.

«Έχω περάσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, είχα και κάτι δικά μου, πιέστηκα. Σ’ αυτή την εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία. Εγώ είμαι η παρουσιάστρια, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος τώρα κάθεται δίπλα μου, που λέγεται αρχισυντάκτης και μία δημοσιογραφική ομάδα. Τι σημαίνει ότι υπάρχει ιεραρχία; Ο αρχισυντάκτης επιλέγει να παίξουν κάποια θέματα.

Επειδή αυτός ο αρχισυντάκτης έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα, δεν θα κάνω εγώ λογοκρισία στα θέματά του, δηλαδή, αυτό θα παίξει, αυτό δεν θα παίξει. Από εκεί και πέρα, ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματά του, εγώ δεν είμαι υπεύθυνη του κάθε δημοσιογράφου, είμαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής, όπως είναι και η Ελένη και δεν φέρω ευθύνη, όπως δεν φέρει κανένας παρουσιαστής, για κάποια πράγματα που μπορεί να ακουστούν», είπε, συναισθηματικά φορτισμένη η Κατερίνα.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως η Ελένη την έκανε unfollow στο Instagram, προσθέτοντας «εντάξει, μπορεί να είναι ενοχλημένη, να στεναχωρήθηκε, χίλια δυό» και, πριν κλείσει το θέμα με την προβολή των σχετικών δηλώσεων του Πέτρου Κωστόπουλου, κατέληξε:

«εγώ σ’ αυτή την εκπομπή δεν θα έκανα ποτέ κάτι που να προσβάλλει τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον την Ελένη, την οποία εκτιμάω απεριόριστα, τρέφω πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα για εκείνη, την σέβομαι και δεν είμαι αγνώμων σε μια γυναίκα που με στήριξε».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε πού μετακομίζουν Μενεγάκη-Παντζόπουλος.