Ξεφτίλισε την Κολιδά η Σάσα Σταμάτη: “Ζει τον μύθο της. Είναι ψωνίστικο”. Κόκαλο η Φαίη [video]

Πώς ξεφτίλισε την Ειρήνη Κολιδά η Σάσα Σταμάτη;

Η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστό πως δεν μασά τα λόγια της και ό,τι νιώθει δεν διστάζει να το μοιραστεί στον αέρα του Πρω1νό.

Τι συνέβη όμως σχετικά με την πρώην παίκτρια του Survivor που την έβγαλε από τα ρούχα της και ξέσπασε;

Σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκε μέρος της νέας φωτογράφησης και συνέντευξης της Ειρήνης Κολιδά. Η ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά σχολίασε όσα εξομολογήθηκε η personal trainer, ενώ λίγο μετά μίλησαν για την φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

«Θα ήθελα να πω με όλο το σεβασμό. Την καταλαβαίνω ότι ζει το μύθο της. Δεν παρακαλάμε κανέναν για συνέντευξη γενικά… όποιος θέλει να δώσει καλώς. Αν θέλει να δώσει να μην ταλαιπωρεί τη Μαρία Κοκολάκη και να την ακυρώνει συνέχεια. Δεν είναι ωραίο… είναι ψωνίστικο. Ακόμα και η Madonna έχει μιλήσει στην Κοκολάκη στο Kinge George», αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής η Σάσα Σταμάτη.

Τότε λοιπόν παρενέβη η Φαίη Σκορδά, αναφέροντας πως δεν γνώριζε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. «Εμένα δεν μου αρέσει αυτό τώρα Σάσα μου. Δεν μου αρέσει να γίνεται τηλεοπτικά στον αέρα… Να βάλουμε μία τελεία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές», επεσήμανε με απόλυτο τρόπο στη συνεργάτιδά της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ποιος αποχωρεί από το Survivor.