Έξαλλες Λαμπίρη-Πατλάκη, Survivor: “Μου στέλνουν κακό ψόφο να έχω… Κόφτε το ανισόρροποι” [video]

Για τα… λανθασμένα spoilers για το Survivor τα οποία μετέδωσε και η ίδια μέσα από την εκπομπή La Biri Biri μίλησε η Κλεοπάτρα Πατλάκη και απάντησε σε Έλληνα παρουσιαστή που την έκραξε.

«Αν σας πω τι βίωσα, παιδιά τέτοιο γέλιο, από ένα σημείο και μετά με έπιασε νευρικό γέλιο. Είχα βγει την Παρασκευή, γυρίζω σπίτι μία και, μου έρχονται τουλάχιστον 200 μηνύματα στο Twitter, να μου λένε να έχω κακό ψόφο, ψεύτρα, να μην ξημερώσει η μέρα για σένα!

Και λέω, ο Χριστός και ο Απόστολος, δηλαδή από τη Δίωξη, μπορεί να βρείτε τον Σώρρα σε αυτά που μου έστειλαν.

Κοιμήθηκα στις 4 γιατί τα διάβαζα, έκλαιγα από τα γέλια! Βρε Λάμπρο Κωνσταντάρα, χίλια συγγνώμη που κάνω spoilers, και θα πω κάτι πολύ σοβαρό για τους σοβαρούς που μας παρακολουθούν, γιατί για τους ασόβαρους δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μερίμνησε για αυτούς η φύση!

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι κάνουμε ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ γίνεται στον Άγιο Δομίνικο! Αν ήμουν εκεί, θα τα ήξερα όλα! Έχουμε πηγές, και αυτές, από τα 10, στα 7 πέσαμε μέσα, στα 3 πέσαμε έξω! Θέλετε να μας κρεμάσετε;

Πριτς! Θα συνεχίσουμε να κάνουμε spoilers και θα λέμε με κάθε επιφύλαξη, συνεχίστε να βρίζετε, καλύτερα εμάς παρά τους δικούς σας ανθρώπους.

Όσοι είστε εθισμένοι στα στοιχήματα, κόφτε το! Γιατί τόσο μένος; Ή ανισόρροπος είσαι ή κάτι δεν πάει καλά, αν δεν έχεις προσωπικό συμφέρον» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Από το να δέρνουν τη γυναίκα τους και να παίρνουν ψυχοφάρμακα, χίλιες φορές να βρίζουν εμάς»