Σφαγή για τηλεθέαση: Μάχη X-Factor, Dance, Master Chef, έκπληξη Παραμύθι αλλιώς

Τρία ψυχαγωγικά προγράμματα: Ένα show χορού, ένα τραγουδιού, ένα μαγειρικής και η πρεμιέρα ενός διαφορετικού σίριαλ διεκδίκησαν τους τηλεθεατές.

Τα βράδια της Παρασκευής προσφέρουν πλέον πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα που καλύπτει τις επιθυμίες των περισσοτέρων τηλεθεατών μιας και μπορούν να κάνουν την επιλογή τους ανάμεσα σε προγράμματα υψηλών προδιαγραφών.

Από τη μία το X Factor με τη νέα του επιτροπή αναζητά τις καλύτερες φωνές, από την άλλη το So you think you can dance αναζητά στα σώματα των εξαιρετικών χορευτών που διαγωνίζονται τις ποιότητες που θα ξεχωρίσουν.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί από αυτή την εβδομάδα και ο μεγάλος διαγωνισμός μαγειρικής του MasterChef με τα …νόστιμα σχόλια των κριτών και το χιούμορ τους, ενώ χθες έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο η νέα σειρά του Alpha «Παραμύθι αλλιώς».

Μια διαφορετική, καλοδουλεμένη και ακριβή παραγωγή μυθοπλασίας που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως ο Alpha αντιστέκεται με τις επιλογές του στην τάση των shows και των reality και χαράζει τη δική του πορεία με τις τηλεοπτικές σειρές.

Η μάχη στην prime time της Παρασκευής ήταν σκληρή…

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

X Factor 18,1%

Παραμύθι…αλλιώς 17,1%

So you think you can dance 16,7%

MasterChef 11,7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

X Factor 21,7%

Παραμύθι… αλλιώς 20,9%

So you think you can dance 15,1%

MasterChef 14,1%

Τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό το strong>Παραμύθι… αλλιώς κόντραρε τα δύο shows X Factor και SYTYCD και βρέθηκε συχνά μπροστά από αυτά σε τηλεθέαση στα τέταρτα.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά το τέλος του τα ποσοστά του ΣΚΑΪ ήταν εκείνα που ανέβηκαν σημαντικά, ενώ και στον ΑΝΤ1 υπήρξε άνοδος.