Χαμός με Αγγελόπουλο-Σπαλιάρα, Survivor: Γιατί έγινε έξαλλος ο Ντάνος “Να μην ξαναπατήσει το πόδι του…”

Πολλές μέρες είχε κρατήσει το όμορφο κλίμα στο Survivor, και είχαμε αρχίσει να μπερδευόμαστε, πως αντί ριάλιτι επιβίωσης, βλέπαμε το «μικρό σπίτι στο λιβάδι»!

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκνευρίζεται πάρα πολύ με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Μάριο Πρίαμο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Μάλιστα, ο ίδιος ακούγεται να λέει, πως αν δεν ζητήσει σε όλους συγγνώμη, να μην ξαναπατήσει το πόδι του στην παραλία. Ωστόσο, πέρα από αυτό δεν γνωρίζουμε τον λόγο που το έκανε αυτό ακριβώς, δεν άφησαν να καταλάβει το κοινό τι μπορεί να έγινε.

Πίσω από όλα αυτά, υπάρχει η πέτρα του σκανδάλου, όχι ότι συνέβη για αυτό το πρόσωπο, αλλά συνέβη εξαιτίας του, μετά από λόγια που έβαλε. Και εξηγούμαι αμέσως… Βλέπουμε συχνά, πως κάποιοι παίκτες από τους «Μαχητές» πηγαίνουν στην καλύβα των «Διάσημων».

Κάποιοι συγκεκριμένα, λίγο παραπάνω… Ένας από αυτούς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος! Πριν κάποιες μέρες, είχε συμβεί ένα περιστατικό και σας το αποκαλύπτω σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr… ο αγαπημένος μισθοφόρος είχε πιάσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ιδιαιτέρως και του είχε πει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας, όταν πήγε στους «Μαχητές» κάρφωσε τα πάντα για τους «Διάσημους».

Δηλαδή ποια είναι τα ελαττώματα τους, ποιες είναι οι κλίκες και διάφορα άλλα μυστικά. Αυτό είχε ενοχλήσει πάρα πολύ τον Αγγελόπουλο, με αποτέλεσμα από εκείνη την ημέρα να αρχίσει να απομακρύνεται…

Τι συνέβη με τον Γιάννη Σπαλιάρα; Μετά από την υποψηφιότητα, άρχισε να απομονώνεται και να γίνεται νευρικός προς όλους! Μόλις διαπίστωσε πως και η νέα του ομάδα θέλει να τον διώξει, αφού προτεινόμενος βγήκε από την κάλπη, άρχισε να είναι νευρικός, να μην μιλάει σε κανέναν, να είναι απότομος.

Και σαν δεν έφτανε αυτό, ένας από τους «Διάσημους», η πηγή μου, μού μετέφερε ότι ήταν ο Χρανιώτης, ο οποίος, του αποκάλυψε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε πλάκα για την υποψηφιότητα του με την υπόλοιπη ομάδα των «Διάσημων» και πως πολλές φορές τους έχει πιάσει να τον κράζουν… Προσοχή! Αυτό που σας λέω, δεν το έχει πιάσει η κάμερα, σας το γράφω κατ’αποκλειστικότητα στο Blog μου και το Youweekly.gr, όμως μέσα από τα περιστατικά που θα δείτε, γνωρίζοντας αυτό που σας λέω, θα το καταλάβετε, γιατί θα δείτε την Κυριακή ότι θα υπάρχουν πάλι κάποια «κενά» στο επεισόδιο, δεν θα βγάλουμε και πολύ νόημα γιατί τσακώθηκαν…

Άρα όσον αφορά τον ΣπαλιάραΑγγελόπουλο, το χεράκι του το έβαλε τρίτος! Δεν σας λέω ότι δεν έχει κουράσει.. Όπως μου είπε η ίδια πηγή, ο Γιάννης Σπαλιάρας γκρινιάζει όλη την ώρα και έχει πολλά ξεσπάσματα, όμως όχι σε σημείο να φτάσουν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση…

Γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι προβληματισμένος με Μάριο-Βασάλο; Αρχικά, να σας ξεκαθαρίσω πως είναι ξεχωριστά τα πράγματα και οι καταστάσεις, απλά στο τρέιλερ τα έχουν βάλει όλα τα ονόματα μαζί, όμως για τους 2 συγκεκριμένους «Μαχητές» είναι άλλη η αιτία…

Ο Βασάλος και ο Πρίαμος λοιπόν και από τα προηγούμενα επεισόδια έχουμε δει, πως ενοχλούνται ιδιαίτερα με την στάση των συμπαικτών τους, που πηγαίνουν συνεχώς στην αντίπαλη ομάδα, και κάθονται και κάνουν παρέα και χαρούλες. Αυτό οι ιδιοι το θεωρούν διπρόσωπο και προδοσία για τους «Μαχητές».

Μία κουβέντα στους συμπαίκτες του θα ανάψει λίγο τα αίματα, όπως λένε οι πληροφορίες μου στο Youweekly.gr, όταν θα συζητήσουν οι «Μαχητές» πως δεν πρέπει να πηγαίνουν τόσο με την άλλη ομάδα.

Σάρα – Ελισάβετ και κυρίως Αναγνωστόπουλος, οι τρεις αυτοί παίκτες λοιπόν, αρνήθηκαν να το κάνουν αυτό και ισχυρίστηκαν πως θα κάθονται όπου θέλουν και θα πηγαίνουν σε όποια παραλία θέλουν.

Έτσι λοιπόν, ο Βασάλος και ο Μάριος απομακρύνθηκαν πάρα πολύ, δεν συμμετείχαν σε δραστηριότητες ομαδικές στην παραλία, μεταφέρθηκε και η συζήτησε στους «Διάσημους», ότι δηλαδή ενοχλήθηκαν αυτά τα δύο άτομα με τους συμπαίκτες τους, επειδή πάνε συνέχεια εκεί, και όπως μου είπε το ίδιο πουλάκι και σας αποκαλύπτω στο Blog μου και το Youweekly.gr, ήταν που ήταν στραβό το κλίμα… έγινε χειρότερο…

Από την άλλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θεώρησε πως αυτό είναι άδικο, γιατί εκείνοι τους άνοιξαν το σπίτι τους και τους υποδέχθηκαν με αγάπη και τώρα αυτοί χωρίζουν πάλι τα στρατόπεδα και δεν αφήνουν ο ένας να κάνει παρέα με τον άλλον… Δεν έχετε παράπονο…