Σκάνδαλο με ΣΚΑΙ για Survivor: “Είναι μοντάζ…Και οι Διάσημοι έπαιξαν αγώνισμα από την αρχή” [video]

Αρκετό παρασκήνιο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μετά από την ένταση των Μαχητών στο περιβόητο αγώνισμα με τους Διάσημους και το “πέναλτι” του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες παραμένει κάκιστο, με την όλη εικόνα που μας έχει παρουσιάσει ο ΣΚΑΙ προς τα έξω να δείχνει τους Διάσημους αδικημένους, κάτι που δεν ισχύει ούτε στο έπακρο!

Και η μεγάλη αποκάλυψη μάλιστα ήρθε από παίκτρια των Διασήμων, η οποία έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, η οποία την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα” με την Ελεονώρα Μελέτη, μαζί με τον Λάμπρο Χούτο!

Όταν η συζήτηση έφτασε στην ένσταση των Μαχητών και συγκεκριμένα του Μισθοφόρου απέναντι στον Ντάνο η Λάουρα, τόνισε:

«Όχι, δεν μας έκανε περίεργο αυτό! Έχει γίνει πάρα πολλές φορές το να παίξουμε κάποιο αγώνισμα από την αρχή! Κι εμείς το κάναμε αυτό!

Οι κανόνες είναι λεπτοί, κι εμείς σαν ομάδα παρατηρούσαμε τα σκαλάκια που δεν είχαν πατήσει οι αντίπαλοι και ξαναπαίζαμε το αγώνισμα, απλώς τα έκοβε η παραγωγή στο μοντάζ.

Συνέχεια γίνεται αυτό, απλώς εσείς το είδατε πρώτη φορά στην τηλεόραση! Είναι λογικό να το έκαναν οι Μαχητές αυτό, κι εμείς το είχαμε κάνει πολλές φορές, απλά δεν το είχαν δείξει! Συμβαίνει συνέχεια..»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: