Βόμβα με Ευρυδίκη, Survivor: Ποιο το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ποια θα την αντικαταστήσει

Το Survivor βρίσκει καθημερινά τρόπους για να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και πλέον όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στην πιθανή αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη, λόγω προβλήματος υγείας. Γίνεται, όμως, να μείνουν οι Διάσημοι χωρίς γυναίκα παίκτρια;

Γι’ αυτό και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των Διασήμων, εφόσον η Βαλαβάνη δεν μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι.

Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως η λύση θα πρέπει να δοθεί εκ των έσω, των Μαχητών, που θα κληθούν μέσω έκτακτου συμβουλίου να αποφανθούν, ποια από τις δύο κοπέλες, δηλαδή την Σάρα ή την Ελισάβετ, θα στείλουν ως… αντίπαλη στην ομάδα των Διάσημων.

Το AthensMagazine.gr σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την ασθένεια της Ευρυδίκης και το πρήξιμο που έχει στο πρόσωπο και την κοιλιά

Συγκεκριμένα, την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη (βέβαια το πρόβλημα συνεχίζεται μέχρι σήμερα) να είναι πρησμένη σε πρόσωπο και κοιλιά.

Οι καλά ενημερωμένες πηγές του athensmagazine.gr, αναφέρουν ότι το πρόβλημα της νεαρής δημοσιογράφου οφείλεται στην πρόσφατη διακοπή της περιόδου της έμμηνου ρύσης, δηλαδή της περιόδου της

Αυτό, όπως αναφέρουν οι ιατρικές πηγές του athensmagazine.gr, είναι αποτέλεσμα στεναχώριας, άγχους και στρες που είναι λογικό να συνυπάρχουν στην ψυχοσύνθεση μιας παίκτριας που ήταν υποψήφια να αποχωρήσει από το παιχνίδι που αποτελεί αυτή τη στιγμή ολόκληρη τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Το στρες -άλλωστε- μπορεί να έχει επιπτώσεις σε πολλά πράγματα στις ζωές μας, συμπεριλαμβανομένων και των περιόδων μας.

Μερικές φορές το σώμα μας παράγει τις ορμόνες που σταματούν την περίοδο. Η συνεργασία με το γιατρό ή τη μαία σας, μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τι πρέπει να κάνετε για να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε τον κύκλο σας.