Σκάνδαλο με Μάριο, Survivor: “Ο Μάριος δεν έσπασε καν την κλείδα του απλά…” [video]

Στο Happy Day σχολίασαν τα τεκταινόμενα στο Survivor, προσθέτοντας και τις προβλέψεις τους για το ποιος θα αποχωρήσει, αλλά και τα πρόσωπα που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

«Πέρασαν πολύ ωραία στη συναυλία! Αλλά δεν έκαναν ένα μπάνιο! Μόνο μπλουζάκια του Στιγνκ στους έδωσαν! Είδες ότι υπήρχαν σε μία προφανή απόσταση οι υπόλοιποι θαμώνες;

Από τη μυρωδιά ή από τις κάμερες που είχαν γύρω τους θα ήταν!» ξεκίνησαν τα σχόλια, για να φτάσουν στη διαδικασία αποχώρησης, και τον Γιάννη Βασάλο να σχολιάζει:

«Νομίζω η Ελισάβετ θα φύγει, γιατί ο Γιάννης έχει πολύ κοινό, και αυτή είναι αδύναμη παίκτρια, αλλά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ!»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είπε ότι η Ελισάβετ είναι όντως αυτή που αποχωρεί, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να είναι πρώτος σε ψήφους προτίμησης.

«Κι αν κάνεις πάλι λάθος, θα αποχωρήσεις από την ελληνική τηλεόραση!» είπε ξεκαρδισμένος ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου προέβη όχι μόνο στις δικές του προβλέψεις, αλλά και σε μία σημαντική αποκάλυψη, αναφορικά με τον τραυματισμό του Μάριου!

«Όλος αυτός ο χρόνος που έχει περάσει, έχει κουράσει το νευρικό σύστημα των παιδιών, και οι στρατηγικές παύουν να λειτουργούν. Βγαίνουν τα αρνητικά στοιχεία τους.

H υπομονή του Κωνσταντίνου είναι στο DNA του, έχουμε διδαχτεί έτσι.

Οι τρεις που μπορούν να φτάσουν στον τελικό είναι: στατιστικά, με τις νίκες, ο Αγγελόπουλος είναι πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ας μη μιλάω εγώ για το παιδί μου, και ο Μάριος είναι πάρα πολύ δυνατός.

Δεν γίνεται να έχει σπάσει την κλείδα του, ούτε σε 8 μήνες δεν μπορείς να επανέλθεις.

Τραυματισμό περισσότερο μυϊκό και πολύ λιγότερο σε άρθρωση μπορεί να είχε, έτσι μπορεί να επανέλθει, διαφορετικά δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει!» σχολίασε όλο νόημα ο Γιάννης Βασάλος.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: