Έξαλλος ο Τούρκος παραγωγός του Survivor: Γιατί έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Survivor Panorama» [video]

Γιατί έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Survivor Panorama» ο Τούρκος παραγωγός;

Παρουσιαστές και καλεσμένοι του τουρκικού Survivor Πανόραμα «πάγωσαν» όταν ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali έκανε παρέμβαση την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα.

Αφορμή για αυτήν παρέμβαση ήταν ένα σχόλιο για τον παίκτη των Τούρκων «Διασήμων», Ilhan Mansiz.

Στο τουρκικό Survivor, γίνονται δύο αγωνίσματα ασυλίας κάθε εβδομάδα. Αν στο πρώτο αγώνισμα, χάσουν π.χ οι «Μαχητές», θα επιλέξουν δύο υποψήφιους παίκτες τους προς αποχώρηση.

Αν χάσουν και στο δεύτερο αγώνισμα, θα επιλέξουν άλλον ένα παίκτη τους. Αν, όμως, στο δεύτερο αγώνισμα χάσουν οι «Διάσημοι», θα επιλέξουν δύο υποψήφιους και στη συνέχεια, όλοι μαζί θα τεθούν προς αποχώρηση.

Έτσι… κι έγινε. Πρώτα έχασαν οι «Μαχητές» και έθεσαν προς αποχώρηση τον Ogeday Girişken και τον Volkan Çetinkaya.

Στο δεύτερο αγώνισμα, η ήττα ήρθε για τους «Διάσημους» και ο Ilhan είπε στους συμπαίκτες του, να ψηφίσουν τον ίδιο και τον Adem Kilicci, που δεν είχαν πρόβλημα να είναι υποψήφιοι. Τελικά, αποχώρησε ο Volkan.

Και κάπου εκεί έγινε ο χαμός… Ο παρουσιαστής του Survivor Πανόραμα είπε ότι η θυσία του Ilhan δεν ήταν τίποτα άλλο παρά στρατηγική, γιατί ήξερε ότι έχει απήχηση στον κόσμο και με αυτό τον τρόπο θα έδιωχνε ένα δυνατό παίκτη.

Φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του τουρκικού Survivor εκνευρίστηκε από το σχόλιο και έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά, όταν δεν είναι μπροστά για να απαντήσει. Θα λέγατε τα ίδια, αν καθόταν σε αυτό το τραπέζι;»