Τα πάνω κάτω στο Survivor: Νέα αλλαγή στο πρόγραμμα – Πότε η μεγάλη μάχη με τους Τούρκους [video]

Πότε θα γίνει η μεγάλη μάχη με τους Τούρκους παίκτες του Survivor;

Είχατε άλλα πλάνα για Πέμπτη και Παρασκευή; Μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε. Δύο καινούρια επεισόδια του Survivor θα μας κλείσουν ξανά στο σπίτι!

Το δημοφιλές reality επιβίωσης θα προβληθεί εκτάκτως αύριο (18/5) και μεθαύριο (19/5) στις 21:00, στη θέση του X-Factor, το οποίο θα επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα.

Πριν το επεισόδιο της Κυριακής, με τον αγώνα επάθλου κόντρα στους παίκτες του τουρκικού Survivor, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα δώσουν τις δικές τους μάχες που -ως συνήθως- κόβουν την ανάσα.

Η αλλαγή στον προγραμματισμό του καναλιού και το νέο τρέιλερ από το έκτακτο επεισόδιο πρόδωσαν την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρηση στο Survivor!

Συνήθως το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor προβάλλεται μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, ωστόσο η αλλαγή στον προγραμματισμό του καναλιού, αλλά και η πρόθεση να γίνει γνωστό πως το Survivor αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί και Πέμπτη και Παρασκευή, πρόδωσε το αποτέλεσμα της αποψινής αποχώρησης.

Στο νέο τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/5 οι δυο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν φαίνονται ξεκάθαρα και η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιάννης Σπαλιάρας, αλλά όχι η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Εξάλλου οι διαρροές ήθελαν την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να είναι εκείνη που αποχωρεί από το αποψινό επεισόδιο.