Περίεργες κινήσεις Λιάγκα-Σκορδά: Γιατί δεν παίρνουν διαζύγιο

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν εδώ και καιρό ανακοινώσει τον χωρισμό τους, ενώ πλέον ο καθένας κάνει την δική του ζωή και έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι αρχικά επικοινωνούσε μονό για ό,τι αφορά στα παιδιά τους και για τα υπόλοιπα επικοινωνούσαν μέσω δικηγόρων, προκείμενου κάποια στιγμή να ρυθμιστούν οι οικονομικές διαφορές που είχαν.

Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι που δεν βιάζονταν για το διαζύγιο. Τόσο γιατί κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όσο και γιατί στα οικονομικό ζητήματα οι διαφορές τους ήταν εξ αρχής μεγάλες.

Αλλά και στο θέμα των παιδιών οι διαφωνίες ήταν αρκετές, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να διαφωνούσε με τους χειρισμούς της Φαίης σε κάποια θέματα, η οποία αγχώνεται με το παραμικρό ακόμα και όταν ξέρει ότι τα παιδιά -ιδιαίτερα ο Γιάννης, που είναι ο μεγάλος- είναι με τον πατέρα τους.

Πέρα απ’ όλα αυτά υπήρξε κάποια στιγμή και η πληροφορία ότι η Φαίη Σκορδά θα ήθελε να μετακομίσει στα βόρεια, όπου βρίσκονται και τα στούντιο, προκειμένου να γλιτώσει τις τεράστιες αποστάσεις.

Αυτό το ενδεχόμενο όμως έβρισκε πάντα αντίθετο τον Γιώργο, του οποίου η ζωή ήταν πάντα στα νότια προάστια.

Όλα αυτά τα άλυτα ζητήματα ήταν που μπήκαν στη μέση και δεν τους επέτρεψαν να έλθουν σε μια συμφωνία η οποία θα τους Επέτρεπε να προχωρήσουν στο διαζύγιο, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσον αφορά στη σχέση τους τουλάχιστον, χωρίς όμως ακόμα κανείς από τους δύο τους να βιάζεται, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Αντιθέτως, φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός, οι αντιθέσεις τους αμβλύνονται- με συνέπεια και οι δύο να βλέπουν τα πράγματα αλλιώς.

Διαβάστε ποια η απίστευτη δήλωση Λιάγκα για τον χωρισμό με Σκορδά.