Εμετικό ξέσπασμα μητέρας Μάριου για Ντάνο: “Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εμείς είμαστε διάσημοι και…” [video]

Ποιο το απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας του Μάριου Πρίαμου;

«Ο Μάριος μπήκε διαφορετικά στο παιχνίδι, είχε ένα ατύχημα, το είδαμε όλοι, πιστεύω ότι τον επηρέασε, αλλά είναι εγωιστής και επιμένει. Θα μπορούσε να είναι φαβορί για τον τελικό, γιατί όχι; Τα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι εδώ, έχουν αποδείξει ότι αξίζουν μια θέση στον τελικό. Στενοχωρηθήκαμε που είδαμε την κοπελίτσα τη Βαλαβάνη να τραυματίζεται, ένας τραυματισμός μπορεί να ανατρέψει πράγματα.

Μιλήσαμε μόνο μία φορά από όταν έφυγε από την Κύπρο, όταν έγινε το ατύχημα και πριν το δούμε τηλεοπτικά. Επικοινωνούμε με την παραγωγή για διαδικαστικά θέματα, για τα έπαθλα επικοινωνίας, αν έχω μια ανησυχία για κάτι που βλέπω και θέλω να ρωτήσω αν είναι όλα καλά!

Δεν έχουμε ιδέα που βρίσκονται τα παιδιά τώρα, περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την τηλεόραση κι εμείς όπως όλοι οι τηλεθεατές!

Εκ παραδρομής η αδερφή μου αναφέρθηκε ότι δεν μπορούσε να ψηφίσει όλη την ημέρα. Από το μεσημέρι λαμβάναμε τηλέφωνα, που δεν ήξεραν πού να ψηφίσουν. Από το μεσημέρι και μετά αποκαταστάθηκε αυτό, και ο κόσμος μπορούσε και ψήφιζε!

Αισθάνομαι ότι υπάρχει μία προτίμηση κάποιων δημοσιογράφων προς συγκεκριμένους παίκτες. Δεν θέλω να απαντήσω ευθέως, για να μη θεωρηθεί ότι θεωρώ τον Ντάνο εχθρό, προς Θεού, να είναι καλά, η παραγωγή έχει το στόχο και τις στρατηγικές της, που δεν έχω υπόψη μου εγώ, και δεν μπορώ να αντιληφθώ ίσως, και προωθεί το προϊόν της με τον καλύτερο τρόπο, είναι αριστοτεχνικός πραγματικά!

Σε γενικές γραμμές, ναι, είναι ο Μάριος αυτό που βλέπετε, αυθόρμητος, παρορμητικός, χωρίς δεύτερες σκέψεις στο να φιλτράρει αυτό που θα πει για να μην τσαλακώσει την εικόνα του. Ο Μάριος είπε ότι θα πήγαινε στο Survivor, όταν μπήκε στη short list, και θα πήγαινε στην Αθήνα. Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, πολύ ανεξάρτητος, αποφασίζει για τη ζωή του, λέμε τη γνώμη μας, αλλά αποφασίζει μόνος του! Κι εγώ θα ήθελα να πάω στο Survivor!

Είναι μια καλή εικόνα αυτή που βγάζουν όσοι υποστηρίζουν τον Αγγελόπουλο, εγώ σέβομαι τα προβλήματα του καθενός, είτε οικονομικά είτε υγείας, αλλά το Survivor δεν είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα θα έλεγα, και ο κόσμος πρέπει να ψηφίζει αυτόν που θεωρεί survivor.

Οτιδήποτε γίνεται στην υπερβολή δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει, καθένας μας πρέπει να λειτουργεί στην ανάγκη που έχει σε κάθε χρονική στιγμή!» συμπλήρωσε, αναφορικά με την ειρωνεία του γιου της προς τον σταυρό του Ντάνου στο προχτεσινό επεισόδιο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του γιου της στα social media, που θεωρήθηκαν ευθέως ρατσιστικές.

«Όλα αυτά με τις αναρτήσεις είναι πολύ έξω από την προσωπικότητα του Μάριου, ο Μάριος έχει φίλους παιδιά από το εξωτερικό, στην Αθήνα φιλοξενήθηκε από ένα ζευγάρι που λέει αδέρφια του, οι οποίοι είναι ξένοι, και είναι πολύ συγκινητικό το σημείωμα που του αφήσανε στο ψυγείο ευχόμενοι καλή επιτυχία και μου το έστειλε!» είπε η μητέρα του παίκτη των Μαχητών.

Ενώ σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, η μητέρα του Μάριου δήλωσε πως ο γιος της δεν έχει ανάγκη τη δημοσιότητα γιατί η οικογένειά της είναι… ήδη Διάσημη!

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ποια τα καρφιά Σπαλιάρα-Μάριου για στημένο αγώνα ασυλίας.