Η τρέλα του Survivor: Έκαναν τον Αγγελόπουλο τούρτα και την Λάουρα… [φωτο]

Το Survivor είναι το τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει καθηλώσει εδώ και τέσσερις μήνες τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες.

Ό, τι αφορά το παιχνίδι επιβίωσης ή τους παίκτες απογειώνεται! Είτε είναι νούμερα τηλεθέασης σε εκπομπές, είτε άρθρα σε sites, ακόμα και… like στα social media!

Η δημοτικότητα των παικτών βρίσκεται στα ύψη και ένας απλός τρόπος να το καταλάβεις είναι να δεις τους χιλιάδες followers που έχουν συγκεντρώσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram!

Δεν είναι όμως αυτή η μοναδική ένδειξη!

Πρώτα κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που κυκλοφορούν σε κατάστημα της Σαντορίνης με τη φωτογραφία του Μάριου και τώρα την τούρτα γενεθλίων με τη φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως και την τάπα με τη φωτογραφία της Λαουρίτας

!

Στη Θεσσαλονίκη, θαυμάστρια του Ντάνου είχε τα γενέθλιά της και οι φίλες της τής ετοίμασαν τούρτα έκπληξη με τη φωτογραφία του Σκιαθίτη παίκτη της ομάδας των διασήμων!

Παράλληλα, στο νησί του τον περιμένουν για να ζήσουν στιγμές αντίστοιχες με αυτές που βίωναν την περίοδο των γυρισμάτων του “Mamma Mia”. Δίχως υπερβολές!

Σε καταστήματα τουρίστριες ζητούν πληροφορίες για τον φούρνο της οικογένειάς του και πως θα οδηγηθούν σε αυτόν για να γευτούν τα περιβόητα «πιτάκια του Ντάνου».

Επίσης, κάμερες βρίσκονται στη Σκιάθο για να αποσπάσουν δηλώσεις από συγγενικά του πρόσωπα και όχι μόνο!