Χωρισμός βόμβα: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από 2,5 χρόνια τρελού έρωτα

Μετά από 2.5 χρόνια σχέσης η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Άρης Σοϊλέδης όπως όλα δείχνουν εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πλέον μαζί.

Η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα για το χωρισμό της και μάλιστα αποφεύγει να απαντήσει και στα μηνύματα που της στέλνουν οι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες και δημοσιεύματα, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από ένα θυελλώδη έρωτα και μια συγκατοίκηση.

Συνέλαβαν Έλληνα παρουσιαστή στο Ντουμπαϊ! Του πήραν και το διαβατήριο…

Σήμερα μάλιστα η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως υπήρχαν εδώ και καιρό κάποια σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού που όμως δεν τα είχαν δει πολλοί από το περιβάλλον τους οι οποίοι και εξεπλάγησαν από τον χωρισμό τους.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι που δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του και δημοσίευε συχνά φωτογραφίες τους στο instagram έχει σβήσει όλες τις κοινές του φωτογραφίες κάτι που αθόρυβα επιβεβαιώνει όσα γράφονται και λέγονται για τον χωρισμό τους.

Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι συγκατοικούσε και ούτε η απόσταση ήταν ικανή να επηρρεάσει τον έρωτά τους όταν ο Άρης έφυγε με μεταγραφή στην Κύπρο.

Ωστόσο προφανώς κάποια σύννεφα μπήκαν στην σχέση τους αργότερα και προκάλεσαν το χωρισμό.