Απίστευτο: Ποιος παίρνει τη θέση της Σπυροπούλου στο πρωινό του Alpha

Είχαμε ακούσει ότι ο Νίκος Μάνεσης θα αναλάμβανε μία εκπομπή που θα προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha, αλλά είχε γίνει σαφές ότι θα ξεκινούσε στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωνόταν στις 11.

Ε, λοιπόν όχι! Ο παρουσιαστής δεν δέχτηκε να πάει απέναντι στη γυναίκα του, τη Φαίη Μαυραγάνη, που παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στο Ε και χτυπάει εικοσάρια και τελικά θα καλύψει το κενό που αφήνει πίσω της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πριν από λίγη ώρα ο Alpha έστειλε δελτίου τύπου στους τηλεοπτικούς συντάκτες, όπου έγραφε:

«Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης…

Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο.

Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00«.

Οπότε, η πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου διαμορφώνεται ως εξής: «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού στο Ε και «Πρωινό Σου Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ποιο το νέο κανάλι της Σπυροπούλου.