Εξελίξεις με Μενεγάκη: Πόσα χρήματα έκοψαν από Γρηγόρη Γκουντάρα και σηκώθηκε και έφυγε [video]

Ντόμινο εξελίξεων στη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA. Η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται να αλλάξει πάρα πολλά μέχρι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη είναι οι πρώτοι που είδαν την πόρτα της εξόδου. Ποιο είναι το παρασκήνιο και τι ακολουθεί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Γρηγόρης Γκουντάρας το απόγευμα της Τετάρτης δέχτηκε από τη διοίκηση του σταθμού μείωση μισθού 50%.

Η διακοπή του από την εκπομπή της Ελένης δε σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha διότι εργάζεται με σύμβαση και όχι με συμβόλαιο ορισμένου χρόνου.

Για την Κατερίνα Ζαρίφη εκκρεμεί ένα ραντεβού με την διευθύντρια προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ώστε να αποφασιστεί η παραμονή της ή όχι στο κανάλι και η συμμετοχή της σε κάποιο νέο πρότζεκτ.

Στην εκπομπή φαίνεται πως παραμένει η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Γιώργος Λιανός που έχει συμβόλαιο και ο Τάσος Τεργιάκης.

1 Response
  • Ελιζα
    18 Ιουλίου, 2017

    Τι λέτε? Η μείωση μισθού ήταν 50% ήταν για να τον εξαναγκάσουν να φύγει. Επειδή αυτός ήταν ο σκοπός τους. Το μισθό της Μενεγάκη γιατι δεν τον μειώνουν στο ήμισυ? ΄Αρκετε με την Ελένη πλέον. Πάτωσε η εκμπομπή της όχι γιατί έφταιγαν η Ζαρίφη κ ο Γκουντάρας. Ας ψάξουν την αιτία στην ίδια την Μενεγάκη π έχει πια κουράσει. Καιρός να αποχωρήσει και να αναλάβει νέο πρόσωπο. Αυτή έχει καταντήσει αλαζόντας, νομίζει πως είναι κ θεά. ΄Αντε καιρός να πας σπίτι σου Ελένη. Μπαγιάτισες. Και αν δεν πάει καλά η εκπομπούλα σου δεν σου φταίνε οι άλλοι ΑΛΛΑ ΕΣΥ!!