Απίστευτο: Ποιον θέλει για μάγειρα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη

Ποιον θέλει για μάγειρα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι διακοπές στα Άχλα της Άνδρου με την οικογένειά της, όμως σκέφτεται τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της και ποιους συνεργάτες θα έχει στο πλευρό της.

Ο Γιώργος Τσούλης ήταν ένα χρόνο μαζί της και την επόμενη σεζόν δε θα είναι στην Ελένη. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με τις φήμες ήθελε ξανά στην εκπομπή της τον Βασίλη Καλλίδη που διατηρεί άψογες σχέσεις και τον είδαμε προς το τέλος της εκπομπής να πηγαίνει αρκετές φορές, όπως υπάρχουν έντονες φήμες και για τον Άκη Πετρετζίκη…

Σύμφωνα όμως με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να μην έχει κάποιον από τους προηγούμενους που αναφέραμε, αλλά να έχει στην εκπομπή της παίκτη από το MasterChef.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έψιλον:

«Στην τελευταία σύσκεψη που είχε κάνει με τους συνεργάτες της η Ελένη Μενεγάκη, είχε πει ότι δεν έχει κατασταλάξει ακόμη στην εκπομπή που θέλει να κάνει. Και μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχει ενημερωθεί κανένας, ποιος θα συνεχίσει και ποιος θα σταματήσει.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετικά με τον μάγειρα ή τη μαγείρισσα,η Ελένη προσανατολίζεται πάρα πολύ σε κάποιον παίκτη από το Master Chef που βλέπουμε στο Star. To λέμε για πρώτη φορά»!

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…

Διαβάστε σε ποιον έκανε ασφαλιστικά μέτρα η Μενεγάκη.