Νομάδες το Survivor του ΑΝΤ1: Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια θα λάβει μέρος

Το Survivor αποτελεί παρελθόν και οι Νομάδες έρχονται στον ΑΝΤ1 για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι θα ξεπεράσει σε τηλεθέαση το Survivor και τον ΣΚΑΙ! Ο λόγος; Ότι οι ομάδες δεν είναι δύο αλλά τρεις και μάλιστα το έπαθλο θα είναι σε τρια “πιάτα”!

Στο ξεκίνημα κάθε εβδομάδας διεξάγεται ένα αγώνισμα προκειμένου να αποφασιστεί πού θα μείνει η κάθε μία από τις τρεις ομάδες. Η νικήτρια απολαμβάνει για μια εβδομάδα τις παροχές μιας luxury διαμονής όπου απολαμβάνουν τα τοπικά έθιμα, σπα και όλες τις ανέσεις που προσφέρουν οι διακοπές.

Η δεύτερη ομάδα μεταφέρεται σε ένα μικρό χωριό όπου θα πρέπει να συνυπάρξει με τους ντόπιους, να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και τον ύπνο.

Τα σκούρα έρχονται για την ομάδα που θα τερματίζει στην 3η θέση αφού θα πρέπει να μεταφερθεί σε μια ερημιά με στόχο να επιβιώσει έχοντας ελάχιστες προμήθειες.

Παράλληλα τα αγωνίσματα συνεχίζονται και οι ομάδες θα ψάχνουν νίκες ώστε να αποφύγουν τις αποχωρήσεις των παικτών τους.

Οι δύο ομάδες που θα χάνουν θα πρέπει να δώσουν από έναν προτεινόμενο παίκτη. Αυτοί οι δύο κοντράρονται σε ένα μεταξύ τους αγώνισμα προκειμένου να πετύχουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μετά από 40 ημέρες θα έχουν μείνει μόλις οκτώ παίκτες και το παιχνίδι θα μπει στην τελική του ευθεία…

Πάμε τώρα στο “ζουμί” της υπόθεσης! To Αthensmagazine.gr μετά το Survivor έχει απλώσει τα “πλοκάμια” του και στους Νομάδες και σας φέρνει αποκλειστικότητες!

Κάπου εδώ έρχεται το μεγάλο “μπαμ”! Εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει προσελκύσει ακόμα μια σπουδαία Ελληνίδα παρουσιάστρια το όνομα της οποίας θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο!

Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη! Η γοητευτική παρουσιάστρια αυτή την περίοδο δεν έχει δεσμευμένη με κάποιο κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου και φαίνεται να σκέφτεται πολύ θετικά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί στο ριάλιτι!

Ωστόσο μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχουν γίνει περαιτέρω συζητήσεις!