Nomads: Βρυχάται ο ΑΝΤ1 – Ποια βαριά ονόματα διασήμων υπογράφουν και υπόσχονται πανικό

Ποια τα τρανταχτά ονόματα διασήμων που έκλεισαν στο Nomads του ΑΝΤ1;

Η επιτυχία του Survivor έκανε τους διευθυντές προγράμματος των καναλιών να πιστέψουν ότι συμβατικά show ή σειρές δεν μπορούν να αναμετρηθούν με το «τέρας».

Και επειδή είναι σίγουροι ότι ο νέος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη και όχι τον Φλεβάρη ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη.

Τα όπλα που έχουν στη φαρέτρα τους δεν είναι τα περσινά νεροπίστολα, αλλά νέα, πιο… εξελιγμένα και ισχυρά, που μπορούν να φέρουν καίριο πλήγμα στον…εχθρό.

Την ώρα λοιπόν που το «Ε» ετοιμάζει το Survival στην εξωτική Κουρούτα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς το δικό τους πρότζεκτ, που αναμένεται να είναι πιο σκληρό απ’ το Survivor.

Ο λόγος ασφαλώς για το Nomads, το νέο reality το οποίο σε λίγους μήνες θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το Survivor.

Οι άνθρωποι του καναλιού γνωρίζουν ότι για να καταφέρουν να προσπεράσουν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που έχει πλέον καθιερωθεί στις συνειδήσεις των τηλεθεατών, ένας μόνο τρόπος υπάρχει. Να βρουν πολύ δυνατά ονόματα διασήμων

Και αυτό έχουν κάνει ήδη. Η παραγωγή του παιχνιδιού βρίσκεται σε συζητήσεις με μια σειρά επωνύμων, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν άλλη δυναμική στο reality του ΑΝΤ1. Η πρώτη, η οποία φέρεται να έχει σχεδόν κλείσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη, είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ανεξάρτητα με τη γνώμη που έχει κανείς για τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια, το σίγουρο είναι ότι αφενός σαν πρόσωπο ιντριγκάρει, αφετέρου είναι το πιο γνωστό όνομα διάσημου που μπαίνει σε τέτοιου είδους παιχνίδι μέχρι σήμερα.

Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι η παρουσία της Σπυροπούλου και η περιέργεια των τηλεθεατών να τη δουν σε πρωτόγνωρες γι’ αυτή συνθήκες θα είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των «Nomads».

Εκτός από την Σπυροπούλου πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και ο chef, Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην… έρημο των «Nomads».

Θυμίζουμε ότι πριν τον ερχομό του Γιάννη Λάτσιου, όταν ο ΑΝΤ1 ήθελε να φέρει το «I’ m Celebrity… Get me out of Here» στην Ελλάδα είχε συζητήσει με τον Γιώργο Μητσικώστα, που αποτελούσε τον διακαή πόθο των ανθρώπων του καναλιού, αλλά και με άλλους τρεις διάσημους.

Τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Κώστα Μαρτάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη! Λέτε να επαναληφθούν οι συζητήσεις με κάποιον από αυτούς και για το νέο reality;