Σεισμός με Nomads: Ποιος γνωστός παίκτης Survivor μπαίνει στο νέο παιχνίδι ΑΝΤ1

Αυτό και αν είναι βόμβα μεγατόνων! Οι “Νομάδες” προσπαθούν να κλέψουν τα πρωτεία και να μπουν για τα καλά στην καθημερινότητα του ελληνικού κοινού πριν ξεκινήσει το show στον ΑΝΤ1 και για αυτό προσπαθούν ήδη να “κλείσουν” μεγάλα ονόματα για το νέο ριάλιτι επιβίωσης!

Ως γνωστόν εκεί εκτός από την ομάδα των διασήμων και των μη διασήμων θα υπάρξει και μια τρίτη ομάδα, εκείνη των πρώην παικτών ριάλιτι!

Και εκεί ο ΑΝΤ1 θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο κόλπο γκρόσο με τεράστιο όνομα που πρωταγωνίστησε στο Survivor του ΣΚΑΙ που έριξε αυλαία πριν λίγες μέρες με τον μεγάλο τελικό στο Θέατρο Βεΐκου! Πάμε όμως στο “καυτό” παρασκήνιο!

Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι της παραγωγής του “Nomads” είναι εκείνο της Ειρήνης Κολιδά!

Η πανέμορφη γυμνάστρια, ως γνωστόν, εγκατέλειψε το Survivor λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχαν οι Μαχητές και το σπάσιμο που είχε στα πλευρά και το όνομά της έπαιξε και για τον δεύτερο κύκλο του Survivor, αφήνοντας η ίδια ανοικτό παραθυράκι!

Κάπου εδώ σκέφτηκαν και οι παράγοντες του “Nomads” να κάνουν την μεγάλη μεταγραφή! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Ειρήνη Κολιδά έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από το κανάλι για να βρεθεί στο show με την ομάδα των πρώην παικτών ριάλιτι, με την ίδια ωστόσο να μην δείχνει απόλυτα θετική!

Προτεραιότητά της, όπως έχει ξεκαθαρίσει, η ίδια είναι ο γιος της ενώ αν πάει σε κάποιο ριάλιτι αυτό θα είναι μόνο το Survivor αφού έχει δώσει τον λόγο της!

Εφόσον πάρει οριστικά αρνητική τροπή το θέμα τότε θα κινηθούν για το μεγάλο μπαμ με παίκτη που αγαπήθηκε μέσα από το Survivor!

Μισθοφόρος, Βασάλος και Πρίαμος θα ήταν τα ισχυρά χαρτιά ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόνο σαν σκέψη μπορεί να περάσει από το μυαλό τους, αφού ο ίδιος δεν έχει κανέναν λόγο από την στιγμή που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ να βρεθεί σε ακόμα ένα ριάλιτι επιβίωσης!