Σεισμός με Survivor 2: Ποιο το αστρονομικό ποσό σε Κωστόπουλο και Ηλιάδη. Έπεσαν σαγόνια

Πρώτοι γράψαμε ότι ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ οδηγούνται σε μετωπική σύρραξη μετά την απόφαση του καναλιού του Φαλήρου να προχωρήσει σε «Survivor 2» απέναντι στους «Νομάδες» στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν τον Οκτώβρη.

Η απόφαση αυτή λοιπόν φαίνεται πως είναι οριστική. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν ήδη τις 45.000 ενώ και οι επώνυμοι συνωστίζονται για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο. Είναι γνωστός ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς….

Έτσι το κασέ των επωνύμων πέφτει στα 1200 – 1500 ευρώ την εβδομάδα εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος είχε δεχθεί πρόταση και από το «Survivor 1» και την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τώρα του προσφέρεται το ποσό των 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως με εξτρά μπόνους μετά το πρώτο δίμηνο εφόσον παραμείνει στο παιχνίδι.

Το ίδιο ποσό προσφέρεται και στην Κούλα την Ηλιάδη που στο παρελθόν έχει απασχολήσει έντονα την δημοσιότητα χωρίς τον όρο του μπόνους σε αυτή την περίπτωση.

Στον Σκάϊ πιστεύουν πως στον δεύτερο κύκλο το τηλεοπτικό κοινό θα είναι σαφώς πιο απαιτητικό και έτσι εκτός του αγωνιστικού κομματιού αυτή τη φορά θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο ριάλιτι.

Άρα και σε όσους μπορούν να το υποστηρίξουν επαρκώς μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.