Ηχηρές απουσίες στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη: Για ποιο λόγο δεν πήγαν

Το μεσημέρι της Τρίτης όλη η Ελλάδα αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη. Μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη αποτελούσε μια από τις πιο εμπορικές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε τόσο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου όσο και στο Ά Νεκροταφείο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στη Ζωή. Το παρών έδωσαν και πολλές προσωπικότητες τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ωστόσο, υπήρξαν δυο ηχηρές απουσίες που δε θα μπορούσαν να μην τραβήξουν την προσοχή και να μη δημιουργήσουν ερωτηματικά.

Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Η δεύτερη απουσία που δημιούργησε απορίες αφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο η αγαπημένη ηθοποιός έζησε έναν παράφορο έρωτα που κράτησε τρία χρόνια. Παρά τον χωρισμό τους, τους δυο τους συνέδεαν βαθιά και ειλικρινή αισθήματα αγάπης και εκτίμησης.

Ο λόγος που προτίμησαν να μην πουν από κοντά το τελευταίο αντίο στη «Ζωίτσα» τους ήταν ότι και οι δυο έχουν επιλέξει να μην παρευρίσκονται σε κηδείες γενικότερα, καθώς είναι κάτι που τους καταβάλλει συναισθηματικά.