Βόμβα: Συνελήφθη ο γιος του Κώστα Πρέκα για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Πώς συνελήφθη για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες ο γιος του Κώστα Πρέκα;

Ο γιος του διάσημου ηθοποιού συνελήφθη για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε χθες ο 45χρονος που είχε γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Ο άνδρας, γιος του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Κώστα Πρέκα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν.

Εναντίον του έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς γυναικών.

Το τελευταίο περιστατικό, με τον ξυλοδαρμό μιας μητέρας στην πλατεία του δήμου το Σάββατο το μεσημέρι οδηγήσε στην σύλληψη του και τον εγκλεισμό του.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Join Us» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Κώστας Πρέκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

«Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε «απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό αν μετάνιωσε που δεν παντρεύτηκε ποτέ, για να πάρει την απάντηση: «Είναι το μείον μου αν θέλεις. Ενώ τα ‘χω καταφέρει όλα, δεν κατέκτησα την οικογένεια, γιατί είμαι απόλυτος σε κάποια πράγματα».