Θύμα απίστευτης απάτης η Πόπη Τσαπανίδου: Σε ποιον κατέθεσε μήνυση

Πώς έπεσε θύμα απάτης η Πόπη Τσαπανίδου;

Το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου χρησιμοποιούσαν άγνωστοι για να διαφημίσουν και να πουλήσουν διάφορα… “ματζούνια”, όπως καταγγέλλει η ίδια.

Η γνωστή δημοσιογράφος, ενημέρωσε τους θαυμαστές της σχετικά, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ πρόσθεσε ότι έχει κάνει ήδη μήνυση.

«Αγαπητοί φίλοι

πρόσφατα ενημερώθηκα μετά από μηνύματά σας στο inbox και στο messenger πως έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebook στο δικό μου όνομα μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων «ματζουνιών».

Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views. Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου κας Αριάδνης Νούκα.

Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου είναι πια στα χεριά των αρμοδίων διωκτικών αρχών», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου: