Απίστευτη αλλαγή για Τσάκα: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Big Brother [φωτο]

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Τσάκας από το Big Brother;

Θα θυμάστε βέβαια το πρώτο reality σόου που κατέκλυσε την ελληνική τηλεόραση το 2001 –ακριβώς πριν 13 ολόκληρα χρόνια-, το Big Brother το οποίο έφερε φοβερές καινοτομίες για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα.

Και ο Τσάκας, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού πέρασε στο πάνθεον των παικτών reality, κερδίζοντας 150,000 ευρώ χρηματικό έπαθλο αλλά και τη δημοφιλία για αρκετό καιρό.

Τι κάνει όμως σήμερα, μετά από τόσα χρόνια;

Όσοι παρακολούθησαν την πορεία του, θα θυμούνται ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιώργος Τσάκας έκανε έναν προσωπικό δίσκο, με τίτλο «Με αγάπη Τσάκας», με ποντιακά τραγούδια.

Η συνέχεια όμως ήταν πιο δύσκολη από αυτή που περίμενε… Η ζωή δεν υπήρξε πολύ γενναιόδωρη μαζί του αφού άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ ζούσε στο χωριό του, τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας.

Μαζί του η γυναίκα του Άνια και ο γιος τους Δημήτρης. Τότε δήλωνε πως η τηλεόραση τον κατέστρεψε.

«Η τηλεόραση διέλυσε το σπίτι μου!», τόνιζε. Η πρώτη σύζυγός του Άνια τον χώρισε καθώς ένιωθε αιχμάλωτη σε αυτή τη σχέση, με τα φλας και τα κανάλια διαρκώς από πάνω τους.

Ο ίδιος συνέχισε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες μέχρι που τελικά αποφάσισε να αλλάξει ριζικά ζωή.

Το τέλος του γάμου του με την Άννια φέρεται να ήταν επεισοδιακό… Παλεύοντας για μια ακόμη φορά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γεωπόνος στον αγροτικό συνεταιρισμό της Νικομήδειας. Στην ζωή του τότε έρχεται ένας άγγελος, όπως την αποκαλεί και σήμερα μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η Χριστίνα ήταν η γυναίκα που κατάφερε να τον ανασηκώσει και να του δώσει την δύναμη να πατήσει ξανά στα πόδια του. Λέγοντας του πριν από ενάμιση χρόνο και ούσα ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον 1,5 έτους σήμερα Παναγιωτάκη, «Πάμε να φύγουμε να κάνουμε μια νέα μια νέα αρχή στην Γερμανία».

Έτσι πήραν την απόφαση να μεταναστεύσουν. Πλέον εργάζεται σε εργοστάσιο και ζει μόνιμα εκεί. Μπορεί να του λείπει η πατρίδα αλλά κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη τη ζωή του.