Γιώργος Λιανός: “Η Μενεγάκη μας ξεπάστρεψε…”, πώς “χρεώνει” τη Ζαρίφη

Για πρώτη φορά μετά την είδηση της απομάκρυνσης του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιανός μιλάει για όσα συνέβησαν και δεν τα γνωρίζαμε.

Αναφερόμενος στα πρόσωπα που δεν θα βρίσκονται πλέον στο πλευρό της και απαριθμώντας τα, δήλωσε με το γνωστό χιούμορ του: «Η Ελένη μας ξεπάστρεψε. Θα κάνουμε μια εκπομπή που θα λέγεται οι φυγάδες».

Μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπή Αποκαλυπτικά: «Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία, αλλάζουν τα πάντα. Έκανα μια ωραία συνεργασία η οποία λήγει ωραία».

Οι φήμες ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να είχε δυσαρεστηθεί από την επιθυμία του Γιώργου Λιανού να κάνει μια εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη. Τι λέει όμως ο ίδιος;

«Αυτό είναι το μεταξύ μας, το οποίο θα το προφυλάξουμε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Απλά, μετά από συζήτηση, καταλήξαμε ότι θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί αυτή η συνεργασία φέτος. Φύγαμε με αγκαλιές και φιλιά».

Ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είχε συμβεί σε μια από τις τελευταίες τους συναντήσεις:

«Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές Ιουλίου και θυμάμαι τότε ότι τοποθετήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και είχε πει:

«Ελένη, αφού θες να ξαναμοιράσεις την τράπουλα, άποψή μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια».

Νομίζω ότι κάνει τη σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού θέλει να κάνει ανανέωση, πρέπει να το ξεκινήσει από το οπτικό. Να αλλάξει εντελώς η εικόνα της εκπομπής».

2 Responses
  • Ελιζα
    12 Σεπτεμβρίου, 2017

    Η Ελένη δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ειναι ΑΥΤΗ που πρέπει επιτέλους να αποχωρήσει. Επιτέλους να πουν νεα πρόσωπά. Για πόσο ακόμα θα βλέπει ο κόσμος τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Εκτός του ότι έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα, είναι και αλαζόντας, υπερόπτης και κακια με τους συνεργάτες της.

  • ΡΕΝΑΤΑ
    13 Σεπτεμβρίου, 2017

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 60 ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙCELEBRITYS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΤΑΡ……