Μεταγραφή φωτιά: Ποιος πασίγνωστος παρουσιαστής από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 άρον άρον

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στα σπάργανα και οι περισσότερες εκπομπές έχουν «κλειδώσει» καθώς και οι παρουσιαστές τους.

Οι μεταγραφές βέβαια και η διεκδίκηση προσώπων και εκπομπών ποτέ δε σταματούν να έχουν μια θέση στην ελληνική τηλεόραση και στα κανάλια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τη βαλίτσα του και μαζί με τους celebrities φίλους του – καλεσμένους φεύγει από το Φάληρο και πηγαίνει στο Μαρούσι.

Η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, «Celebrity Travel» που προβαλλόταν κάθε Τετάρτη, μετά τα μεσάνυχτα, στο ΣΚΑΪ πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης συζητά για ακόμα μια εκπομπή με το κανάλι, ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ή θα συμμετέχει στην εκπομπή.

Η ημέρα και η ώρα της εκπομπής δεν είναι ακόμα σίγουρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκπομπή θα βγαίνει Τετάρτη ή Παρασκευή μετά το τέλος του επεισοδίου του NOMADS.

Να θυμίσουμε πως το «Celebrity Travel» προβαλλόταν μετά το τέλος του Survivor, στον ΣΚΑΪ και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.