Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη: “Στο χειρουργείο είδα μία μορφή…”

Ποια η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη;

Ο γολγοθάς για την Ανθή Βούλγαρη φαίνεται πως έφτασε στο τέλος και η γνωστή δημοσιογράφος διηγείται όλη την ιστορία.

Η Ανθή επέστρεψε στο πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα όσα βίωσε.

Η εξομολόγησή της συγκλονίζει: «Έχει γεμίσει το σπίτι εικονίτσες και σταυρουδάκια από τον κόσμο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για τα μηνύματά του! Όταν ήταν να μπω, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολο χειρουργείο ήταν. Κράτησε οκτώ ώρες.

Είχα διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο για αφαίρεση καλοήθους όγκου μπροστά στο μέτωπο. Λέγεται κρανιοτομή αυτή η μέθοδος. Ο γιατρός μπήκε μέσα τηλεσκοπικά και με το νυστέρι τον αφαίρεσε. Ήταν να μείνω εντατική, αυτό το άγχος είχα. Τελικά μου είπαν ότι ο εγκέφαλός μου ήταν τόσο ήρεμος, που δεν χρειάστηκε. Ξύπνησα πάρα πολύ εύκολα. Πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο.

Εκεί έπρεπε να με ξυπνάνε ανά μισάωρο για να μην πέσω πάλι σε καταστολή. Καταλάβαινα, αλλά δεν ήμουν σε πλήρη εγρήγορση, ήθελα να κοιμηθώ, κανονικά επικοινώνησα με το περιβάλλον μου την επόμενη μέρα. Το ήξερα ότι είχαν πάει όλα καλά, πριν ξυπνήσω.

Όταν ήμουν στο χειρουργείο και ήμουν κοιμισμένη, το λέω και ανατριχιάζω, είδα μια μορφή, είδα έναν νέο άνθρωπο, έλαμπε το πρόσωπό του, και κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.

Και ήξερα ότι ήταν όλα καλά. Μετά από δύο μέρες που περπάτησα, βγήκα στο διάδρομο του νοσοκομείου να περπατήσω και πως γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω μια εικόνα, και ήταν δική του. Θα πάω και στο μοναστήρι. Εγώ το είδα, μου έγινε. Εγώ το έζησα το θαύμα», αποκαλύπτει.