Άρης Σοϊλέδης: Με ποια παρουσιάστρια κυκλοφορεί ο πρώην της Χατζίδου

Με ποια παρουσιάστρια κυκλοφορεί ο Άρης Σοϊλέδης;

Πριν από λίγες ηµέρες εθεάθησαν να διασκεδάζουν µαζί σε νυχτερινό μαγαζί και οι φήμες ότι ένας έρωτας γεννήθηκε στην πόλη πήραν φωτιά.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, που λίγο µετά τον χωρισµό του από την τραγουδίστρια Έλενα Χατζίδου βρέθηκε να απασχολεί και πάλι τη δηµοσιότητα µε την προσωπική του ζωή.

Τι συµβαίνει, όµως, στην πραγµατικότητα µε την εντυπωσιακή οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω» και τον άσο των γηπέδων;

«∆εν τη γνώριζε καν την Κατερίνα Καινούργιου!», αποκαλύπτει στη Real πρόσωπο από τον στενό κύκλο του ποδοσφαιριστή και συµπληρώνει για το συγκεκριµένο βράδυ, κατά το οποίο και οι δύο επέλεξαν το κέντρο όπου εµφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τη διασκέδασή τους: «Βρέθηκαν στο ίδιο µαγαζί και στην ίδια παρέα.

Ο Άρης διασκέδαζε µε τους φίλους του και η Κατερίνα µε τους δικούς της. Είχαν κοινούς φίλους και γνωρίστηκαν. Μίλησαν για λίγο, αλλά µέχρι εκεί. ∆εν συµβαίνει τίποτα παραπάνω µεταξύ τους». Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Κατερίνα και ο Άρης διασκέδασαν µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά δεν έφυγαν µαζί από το νυχτερινό κέντρο.

Παρά τη φηµολογία που πυροδοτήθηκε, η Κατερίνα δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι µέσα από την καθηµερινή εκποµπή της στο κανάλι «Ε». Ούτως ή άλλως, σπάνια πλέον απαντά σε δηµοσιεύµατα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Πόσο µάλλον για µια από τις πολλές βραδινές εξόδους που κάνει στο µαγαζί όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, µε τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία.

Μπορεί ο αµυντικός της Κέρκυρας να είχε έναν πολυσυζητηµένο χωρισµό τον περασµένο Ιούνιο, καθώς µετά από δύο χρόνια θυελλώδους έρωτα µε την Ελ. Χατζίδου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόµους, όµως επιθυµεί να κρατά χαµηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις του.

Όσο για τα δηµοσιεύµατα που τον θέλουν να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εχει αφοσιωθεί στα επαγγελµατικά του. Μετά τη σχέση του µε την Ελένη Χατζίδου είναι πιο προσεκτικός. ∆εν θέλει να βλέπει την προσωπική του ζωή στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών».