Βόμβες από Λαζόπουλος: Η απουσία από την tv, Σαββίδης και… “αδερφός” Τσίπρας

Ποιες οι αποκαλύψεις του Λάκη Λαζόπουλου;

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Late night με τον Γιώργο Λιάγκα εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό που έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο κωμικός έδωσε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ, καθώς μίλησε για τους λόγους που μένει εκτός της μικρής οθόνης, ενώ επιτέθηκε και στην κυβέρνηση.

«Ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι και φυσικά όχι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί», απάντησε, ερωτώμενος γιατί δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν δέχεται τον ρόλο του φανατικού υποστηρικτή του Αλέξη Τσίπρα που του έχουν χρεώσει, όμως εξηγεί πως δικαιολογεί τον θυμό του κόσμου για τον ίδιο.

Υπερασπίστηκε το δικαίωμά του «να εκφραστώ και να έχω την εντιμότητα να εκφραστώ. Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους, δεν μου έβαλε κανείς τον ρόλο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε τον κόσμο

«Έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα» αρνήθηκε όμως να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Αν απαντήσω μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω».

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και με οποιοδήποτε κόμμα ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από όλα σχεδόν τα κόμματα.

Όσο για την αποχώρησή του από τον Alpha τη δικαιολόγησε κάνοντας λόγο για έναν «κύκλο που έκλεισε» ενώ περιέγραψε την σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά ως «τυπική» με σεβασμό για όσα έζησαν και μοιράστηκαν στο παρελθόν.

Διέψευσε τα σενάρια για επαφές με τον Σαββίδη

Ο δημοφιλής κωμικός αρνήθηκε πως έχει συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και διέψευσε τα σενάρια για συμμετοχή στο «Ε».

Όταν του ζητήθηκε να προσπαθήσει να πει όσα θα έλεγε ο Τζίμης από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους», είπε μία από τις ωραιότερες ατάκες.

«Έχω κατάθλιψη, Βγάζω selfie και λείπω».