Nomads χαμός: Έξαλλοι Μαυρίδης-Πίντζης. Ποιος έστειλε γράμμα στον Μαυρίδη [video]

Οι Νομάδες της Φωτιάς τσαντίστηκαν με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι συνεργάστηκαν αποκλειστικά και μόνο για τους στείλουν στην παραλία.

Έξαλλοι έγιναν οι διάσημοι του Nomads με όλους τους αντιπάλους τους στο σημερινό αγώνισμα. Και με το δίκιο τους, μάλιστα, αφού οι αντίπαλες ομάδες συνεργάστηκαν μεταξύ τους, προκειμένου να τους διώξουν από τη βίλα.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους Νομάδες της Φωτιάς να διαμαρτύρονται έντονα για τους κανόνες, καθώς έπαιζαν δύο εναντίον τεσσάρων ή τρεις εναντίον έξι.

Οι Νομάδες του Ωκεανού και της Ζούγκλας συνεργάζονταν μέσα στο παιχνίδι, προκειμένου να νικήσουν αυτούς της Φωτιάς, κάτι που δεν άρεσε καθόλου!

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο σημερινό αγώνισμα του Nomads:

Η συνεργασία στο αγώνισμα του Nomads μεταξύ των ομάδων της Ζούγκλας και του Ωκεανού δεν άρεσε στη Φωτιά και οι παίκτες έγιναν έξαλλοι. Στο παιχνίδι, μάλιστα, σταμάτησαν προς το τέλος να αγωνίζονται, προφανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς ήταν άδικο γι’ αυτούς.

«Είμαι αρκετά τσαντισμένος, φορτισμένος, ειδικά με την ομάδα της Ζούγκλας διότι αισθανόμουν ότι, οκ συνεργάστηκαν με την ομάδα των Ωκεανών, αλλά αισθανόμουν ένα μένος για την ομάδα μας, μια λύσσα, μια μανία, σαν να τους κάναμε κάτι πολύ κακό πριν και αποφάσισαν να εκδικηθούν με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Μάνος Πίντζης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, από την πλευρά του, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήθελα να φάω τα ξύλα, δεν το πίστευα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορούσα να μπω να αγωνιστώ. Όταν αντιληφθήκαμε ότι απλά μοιράζουν πάσες μεταξύ τους ένιωσα σαν να με βιάζουν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Στο ίδιο επεισόδιο του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης έλαβε ένα γράμμα! Από ποιον ήταν; Από την Εύη Ιωαννίδου, η οποία αποχώρησε την Παρασκευή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι θέλησε να πει δυο λόγια στον γνωστό tattoo artist, τον οποίο, μάλιστα, τον γνωρίζει και απ’ έξω.

«Το γράμμα που έλαβα πριν λίγο ήταν από την Εύη, μου έγραψε κάτι πολύ προσωπικό. Είναι πολλές φορές που χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σου πει κάτι για να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να πεις “ναι ρε φίλε”», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε στο βίντεο τι συνέβη με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Nomads: