Χαμός στο Nomads με Μαυρίδη και κλίκα: Ο νέος Ντάνος, ποιος ο επόμενος στόχος

Mια νέα κλίκα ξεπροβάλλει στο Nomads.

Αυτή με αρχηγό τον Αλεξάνδρου που συνασπίζει γύρω του και όλους τους υπόλοιπους.

Πάμε τώρα στο παρασκήνιο: Η ομάδα των παικτών της «Φωτιάς» δεν ψήφισε τυχαία μονοκούκι τον Μαυρίδη. Ούτε φυσικά κανείς τους θεωρεί πως θα φύγει ο Γιώργος όταν απέναντί του έχει δύο ανώνυμους παίκτες των παλτών – ζούγκλας.

Γιατί δόθηκαν οι αρνητικές ψήφοι με απόλυτη ομοφωνία;

Για να δείξει ο Αλεξάνδρου από την αρχή πως αυτός κάνει κουμάντο έχοντας βέβαια στο πλευρό του τον επιστήθιο φίλο του Νίκο Αναδιώτη (σ.σ. Ο Αναδιώτης υποστήριζε τον Ντάνο στο Survivor).

Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Και προχώρησαν για έναν ακόμη λόγο σε αυτή τη στρατηγική: για να προσπαθήσουν από τώρα να μειώσουν το μεγάλο λαϊκό ρεύμα που έχει ο παρουσιαστής Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής και όχι πανελίστας όπως όλοι οι υπόλοιποι κάτι που φυσικά οι ίδιοι γνωρίζουν καλά. Έτσι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να τον βγάλουν στον «τάκο» στην επόμενη ψηφοφορία. Επόμενος στόχος θα είναι ο Μάνος.

Οι κοπέλες θα κρατηθούν μέσα σε πρώτη φάση αρκεί να ακούν τον «αρχηγό» και τον «συναρχηγό». Όταν σας έγραψα πριν καν φύγουν για Φιλιππίνες δεν σας το έγραψα τυχαία:

Έγινε και ραντεβού σε καφέ στο Παγκράτι για την στρατηγική που θέλουν να ακολουθήσουν και πως θα τη υλοποιήσουν.

Δυστυχώς το μικρόβιο του «ψευτοσελεμπριτιλικίου» δεν τους αφήνει να δουν πως τα πάντα είναι στην τελική κρίση του κοινού.

Και δεν παραδειγματίστηκαν από την τύχη του φίλου τους Στέλιου Χανταμπάκη… Ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι τελείως εκτός την ώρα που ο «Ντάνος» κλείνει διαφημιστικές συμφωνίες δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Μετά και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, στο οποίο ο Μαυρίδης ξέσπασε σε κλάμματα, το twitter ξεσπάθωσε υπέρ του Γιώργου, ο οποίος θυμίζει σε πολλά τον Ντάνο.