Καταπέλτης μητέρας Παντελίδη για τελικό πόρισμα: «Οδηγός ο Παντελής, είστε για…»

Πώς σχολίασε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη το τελικό πόρισμα για τον οδηγό του τζιπ;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έδωσε τη δική της απάντηση ενώ δημοσίευσε και ένα καρέ από το εσωτερικού του μοιραίου οχήματος.

Μετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος του Εισαγγελέα που βάζει στο αρχείο την υπόθεση Παντελίδη κρίνοντας οριστικά πως ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ο οδηγός στο μοιραίο τροχαίο, η μητέρα του έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: “Οδηγός ο Παντελίδης… για γέλια είστε”.

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία του μοιραίου οχήματος.

Θυμίζουμε πως λίγο μετά τη δημοσίευση της είδησης περί αρχειοθέτησης της υπόθεσης, η Μίνα Αρναούτη τοποθετήθηκε και εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας:

“Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα..!”.

Και στη συνέχεια σχολίασε απαντώντας σε χρήστη του διαδικτύου: “όλα καλά! Δικαίωση”, αλλά και “Ο Παντελάκος θα χαίρεται! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες”.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, στο οποίο έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελίας.

Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ενάμιση χρόνο μετά, οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα και η υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

«Η εισαγγελική έρευνα, η οποία διερευνούσε το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εισαγγελικός λειτουργός απεφάνθη ότι το τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Μετά την πραγματογνωμοσύνη η οποία έγινε, κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός ότι βάσει των χτυπημάτων τα οποία έφερε ο Παντελής Παντελίδης στο σώμα του ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε το τζιπ, ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη, η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη αναμένεται να προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, στο εφετείο, προκειμένου να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

1 Response
  • Ελιζα
    11 Οκτωβρίου, 2017

    O Παντελίδης τίγκα στο μεθυσι, τον κρατούσαν για να τον πάρουν στο αυτοκίνητο πως είναι δυνατό να έχει οδηγήσει? Και αυτές είναι δυνατό να ρίσκαραν τη ζωή τους και τον άφησαν να οδηγήσει? Σενάριο για τρελλούς δεν νομίζετε??