Θάνατος ηθοποιού Βέτας Μπετίνη: Ποια η αιτία που κόστισε τη ζωή

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η κόρη της Βέτας Μπετίνη ανακοίνωσε το πότε θα γίνει η κηδεία της.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η αγαπημένη ηθοποιός, που ξεχώρισε στα 80’s μέσα από τους ρόλους της, αλλά και με το ταλέντο της στη στιχουργική, «έφυγε» την Τετάρτη, σε ηλικία 60 ετών.

Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, τον πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις

Ηθοποιός, στιχουργός, κειμενογράφος, άνθρωπος της τηλεόρασης. Τα τραγούδια της, στιχάκια στα χείλη μας. Το σπουδαίο «Μη γυρίσεις», «Στη Βικτώρια», «Βιάστηκα», «Θα σ’ αγαπώ για πάρτη μου».

Θεατρικά ξεκίνησε το 1984 στην παράσταση «Δουλειά δεν είχε ο Διάολος» και μέχρι τέλους δεν έπαψε να μας κάνει να γελάμε.

Ανήκε στην παρέα των ηθοποιών που αγαπήσαμε μέσα από τις θρυλικές βιντεοταινίες. «Ντετέκτιβ για κλάματα», «Κλασική περίπτωση βλάβης», «Καμικάζι αγάπη μου», «Το ψώνιο», «Βασικά… καλησπέρα σας».

Άνθρωπος της τηλεόρασης πρωταγωνίστησε σε μεγάλες επιτυχίες, «Βεγγαλικά», «Η αλεπού και ο μπούφος», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Μάμα μία», «Οι μεν και οι δεν».