Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στο σφυρί βγαίνει στις 13 Δεκεμβρίου στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας η υπερπολυτελής βίλα του Κώστα Πηλαδάκη, σύντροφος της Ειρήνης Παπαδοπούλου, στο Πανόραμα της Βούλας για χρέη ύψους 200.000 ευρώ

Ο επιχειρηματίας που τα προηγούμενα χρόνια μεταπηδούσε από τον κλάδο των αερομεταφορών στη μουσική βιομηχανία και στα… γήπεδα δεν κατόρθωσε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, να μείνει αλώβητος από την κρίση, αλλά και από τις ίδιες τις επιλογές του.

Το εντυπωσιακό ακίνητο που αγόρασε το 2004 ο Κώστας Πηλαδάκης θα περάσει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε ξένα χέρια, προκειμένου να αποπληρωθεί τμήμα των υποχρεώσεών του.

Η κατοικία των 600 τ.μ. με τις τέσσερις master κρεβατοκάμαρες, τα πολυτελή λουτρά, το playroom, το δωμάτιο υπηρεσίας, τα μοντέρνα καθιστικά, το δωμάτιο γκαρνταρόμπα, τα υπόγεια πάρκινγκ, το πλυσταριό, αλλά και την εσωτερική πισίνα των 35 τετραγωνικών μέτρων εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και περιβάλλεται από πανύψηλο μαντρότοιχο, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα τόσο των ενοίκων όσο και των επισκεπτών του.

Η τιμή πρώτης προσφοράς, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για το εντυπωσιακό ακίνητο που βρίσκεται σε περιοχή «φιλέτο» της Βούλας, αγγίζει το 1.081.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλους τους χώρους του στις 29 και τις 30 Νοεμβρίου.

Ηδη η βίλα της Βούλας δεν αποτελεί πλέον τη στέγη του επιχειρηματία, ο οποίος τη μισθώνει και διαμένει σε άλλο σπίτι στη Γλυφάδα.

Τα διαδοχικά επιχειρηματικά στραπάτσα των τελευταίων ετών, τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, αλλά και η ροπή του επιχειρηματία στη χλιδάτη ζωή είχαν ως αποτέλεσμα να σφίγγει ολοένα και περισσότερο η θηλιά των οφειλών.