Τον έτσουξε: Η πρώτη δημόσια δήλωση Κωστόπουλου για Κικίκιλια-Μπαλατσινού [video]

Ποια η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για Κικίλια-Μπαλατσινού;

Ήταν πριν από τρία χρόνια όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Έκτοτε διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη και των τριών παιδιών τους, ενώ η πρώην Σταρ Ελλάς έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Κικίλια.

Καλεσμένος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Πέτρος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τέλος του γάμου του μετά από 18 χρόνια, κλήθηκε να σχολιάσει το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του και του βουλευτή, το οποίο αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο που μας πέρασε, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο και αποκάλυψε αν είναι single ή όχι.

«Βαριέμαι να μιλάω για την Μπαλατσινού! Πέρασαν τέσσερα χρόνια, κάνω την ζωή μου, κάνει την ζωή της, είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε τρία παιδιά.

That’s all, μην ξαναγυρίζουμε πίσω», ανέφερε σε ερώτηση για το τέλος του γάμου του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επήλθε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, αντέδρασε λέγοντας «κι εγώ τι να πω; Να κάνω σχόλιο;» και δεν τόνισε πως «αυτά τα πράγματα είναι τα πιο φυσιολογικά.

Ένα ζευγάρι είναι μαζί, μετά παύει να είναι μαζί και μετά ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του. Από εκεί και πέρα, ξέρω πως διαχειρίζεται η Τζένη το θέμα με τα παιδιά, μιλάμε».

Τέλος, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ο ίδιος δεν είχε κάποια σοβαρή σχέση όλα αυτά τα χρόνια. «Είμαι μεγάλος άνθρωπος γι’ αυτό, είμαι μεγάλος σε ηλικία!», πρόσθεσε γελώντας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Πέτρος: