Αποκλειστικό My Style Rocks: Ποια πασίγνωστη σχεδιάστρια ντύνει τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Κοροϊδία

Ποια πασίγνωστη σχεδιάστρια ντύνει τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο My Style Rocks;

Πολλά ακούγονται για τις αντιγραφές αλλά και τους… πληρωμένους στυλίστες του My Style Rocks, που βοηθούν τις παίκτριες να ντυθούν!

Στο GossipLife.gr, ψάξαμε και ανακαλύψαμε -με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου– πως η 21χρονη παίκτρια δεν είναι τελικά και τόσο… αθώα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, η Βρισηίδα Ανδριώτου όχι μόνο αντιγράφει βιτρίνες αλλά “συνεργάζεται” και με γνωστή σχεδιάστρια-στυλίστρια!

Τα έλεγε η Ραμόνα αλλά ποιος την άκουγε θα μας πείτε!

Κάνοντας μάλιστα μία βόλτα στο διαδίκτυο είδαμε πως η εν λόγω σχεδιάστρια έχει αναρτήσει πολλάκις φωτογραφίες της Βρισηίδας Ανδριώτου με τα… συνολάκια της.

Ο λόγος για τη Λίλα Νόβα!

Τίποτα δεν μένει κρυφό Βρισηίδα μου!

Σημειώνεται, πως στον λογαριασμό της Lila Nova θα βρείτε κι άλλες φωτογραφίες της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και γνωστή παίκτρια του My Style Rocks σε ρόλο μοντέλου!

1 Response
  • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
    29 Νοεμβρίου, 2017

    ΤΟ ΟΤΙ Η ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ LILA NOBA ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ???? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΗ ΡΑΜΟΝΑ???? ΔΗΛΑΔΗ Η ΡΑΜΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΔΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ??? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ…….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ….ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΑΜΟΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΗ ΒΡΙΣΗΙΔΑ??????????ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΑΜΟΝΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 5 ΚΑΙ ΤΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΥΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ????????????? ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΟΥΓΚΑ….ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΡΑΜΟΝΑ ΜΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΑΤΟΥΛΑ …. ΚΡΙΜΑ ….ΝΤΠΟΠΗ ΣΑΣ ….!!!!!!!!!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ( ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΚΑΤΣ ΦΥΣΙΚΑ .)