Σαρωτικές αλλαγές στο Survivor 2: Νέος Ντάνος, δυνατά κορμιά και… αεροπλανικά

Τι διαφορετικό θα δούμε στο Survivor 2;

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο Survivor 2, που θα προβληθεί στις οθόνες μας τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτκά», ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya προετοιμάζουν με προσεκτικά βήματα το Survivor 2, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το Survivor 1.

Ο στόχος είναι ένας: να επαναληφθεί η τεράστια περσινή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης. Για να γίνει αυτό, όλα θα πρέπει να αλλάξουν, να γίνουν διαφορετικά.

Ο ΣΚΑΪ και ο Acun Ilicali δεν αναζητούν τον «νέο Ντάνο», καθώς δεν θέλουν το project να θυμίζει σε τίποτα το Survivor 1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα κάστινγκ και οι συνεντεύξεις έχουν ξεκινήσει, με τις αιτήσεις φέτος να έχουν ξεπεράσει ακόμα και αυτές της Τουρκίας, μιας χώρας με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα.

Επιθυμία του Τούρκου καναλάρχη είναι οι παίκτες να είναι πιο δυνατοί και στις δύο ομάδες. Αδύναμοι παίκτες αυτή τη φορά δεν θα συμπεριληφθούν στο τελικό καστ. Η δύναμη θα είναι το βασικό κριτήριο που θα εξετάσουν.

Οι μεγάλες αλλαγές

Αφού θα επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες που δεν θα μοιάζουν στους προηγούμενους αλλά θα έχουν κάτι ξεχωριστό, θα επιλέξουν τους Διάσημους. Εκτός, λοιπόν, από τα μεγάλα ονόματα που συζητούν, θα γίνει εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί.

Ο τηλεθεατής θα δει διαφορές σε ό,τι αφορά στη σκηνοθεσία. Πρόκειται για ένα νέο Survivor υπό τη μορφή σόου.

Γρήγορο μοντάζ, εικόνες «αεροπλανικές», ενώ θα αλλάξει και ο στίβος μάχης αφού τα αγωνίσματα θα είναι τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρίσεις με τον περσινό κύκλο του reality. Επίσης, οι παραλίες θα διαφέρουν, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή των παικτών.

Την παρουσίαση θα αναλάβει ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ κάποιες φήμες που ακούστηκαν για συμμετοχή-έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου διαψεύδονται, τουλάχιστον για την ώρα.