Η αλήθεια για Τούνη-Λεοντίτση: Γιατί έγιναν μαλλιά κουβάρια ενώ τα… έπιναν στον Βέρτη

Γιατί έχουν “σφαχτεί” Ιωάννα Τούνη και Σοφία Λεοντίτση;

Αγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στο My Style Rocks μετά από σχόλιο της Σοφίας Λεοντίτση πως η κριτική επιτροπή ευνοεί συγκεκριμένα κορίτσια, τα οποία δεν έχουν και τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η κατάσταση ξεφεύγει με την παίκτρια να έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ενώ στη «μάχη»μπαίνει και η Ιωάννα Τούνη.

«Με το σακάκι κι ένα εσώρουχο, που να πας έτσι καλέ; Δεν θες ένα παλτό; Θα κρυώσεις», είπε η στιλίστρια στην Σοφία Λεοντίτση.

«Μήπως θα με πείτε και γυμνή στο τέλος; Για να ξέρω… Σε εμένα μάλλον δεν σας αρέσουν τα εσώρουχα.

Σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια , τα οποία τα ανεβάζεται πάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους», απάντησε η παίκτρια.

Η Σοφία Λεοντίτση, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα».

Η Ιωάννα Τούνη δεν το άφησε ασχολίαστο και είπε στην συμπαίκτριά της: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

Από εκείνη την ώρα, οι φανς του My Style Rocks έχουν βαλθεί να μάθουν τι συνέβη ανάμεσα σε Τούνη και Λεοντίτση, αφού μέχρι πριν από λίγες μέρες διασκέδαζαν μαζί!

Σημειώνεται, πως παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν διάφορα “αποκλειστικά” δημοσιεύματα, που θέλουν τη Σοφία Λεοντίτση και την Ιωάννα Τούνη να έφυγαν “σφαγμένες” από το νυχτερινό μαγαζί εκείνο το βράδυ, τα stories των παικτριών τα διαψεύδουν και χαλάνε την “αποκλειστικότητα”.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τόσο η Σοφία Λεοντίτση όσο και η Ιωάννα Τούνη μέχρι και την επόμενη μέρα της εξόδου τους ανέβαζαν stories από το ίδιο αυτοκίνητο, όπου και τραγουδούσαν πηγαίνοντας στο πρωινό γύρισμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του GossipLife.gr ο λόγος που Τούνη-Λεοντίτση είναι στα μαχαίρια έχει να κάνει με… λόγια που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη και που προφανώς η αναμετάδοση έγινε από άλλη παίκτρια!