Κι όμως είναι ζευγάρι: Το βίντεο που πρόδωσε Βαλαβάνη και Βασάλο

Ποιο το βίντεο που «πρόδωσε» Βαλαβάνη και Βασάλο;

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι, όπως φαίνεται και ας επιμένουν να μην το επιβεβαιώνουν τουλάχιστον επίσημα.

Ωστόσο ένα βίντεο που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ώστε να αμφισβητήσει κανείς ότι είναι όντως ζευγάρι με τον συμπαίχτη της στο Survivor, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τα δημοσιεύματα εδώ καιρό μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα μεταξύ τους αλλά εκείνοι επιμένουν ότι είναι φίλοι.

Οι δυο τους βέβαια, φαίνεται πως διανύουν μια πολύ ρομαντική περίοδο και κάνουν κοινές εμφανίσεις, χωρίς να τους απασχολούν οι ψίθυροι. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει την είδηση.

«Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι», ξεκαθαρίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Realnews.

Οι δυο τους έκαναν παρέα και αυτό γέννησε κάτι πιο μεγάλο από φιλία. «Εκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της.

Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό», εξηγεί άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της αθλητικογράφου.

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην αθλητική εκδήλωση «Santorini Experience» φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. «Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια.

Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο», καταλήγει η ίδια πηγή.

Να θυμίσουμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που του πήγε τούρτα έκπληξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο την ώρα της εκπομπής «Εδώ» όταν είχε τα γενέθλιά του. Εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ανέβασε» το πρώτο Instastory με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το βίντεο είναι από τα γραφεία του ΣΚΑΙ, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει χαρακτηριστικά πως της έχει πάρει τη θέση.