Δημόσιο ξεσπασμα Βανδή για διάρρηξη: Η αγριευτική νύχτα και η… Δώρα Ζέμπερη [video]

Ποιο το δημόσιο ξέσπασμα της Βανδή για τη διάρρηξη στο σπίτι της;

Τις πρώτες on camera δηλώσεις της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά της όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι τους, έκανε η Δέσποινα Βανδή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το σπίτι της τραγουδίστριας, στην περιοχή της Βούλας, μπήκε στο στόχαστρο των κακοποιών πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν όλοι απουσίαζαν και τους πήραν χρήματα και κοσμήματα, ενώ ξέσπασε αντιπαράθεση με περιοδικό που ισχυριζόταν ότι είχε δηλώσεις της για το συμβάν κάτι που η ίδια διέψευσε.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Άσχημο ήταν, αλλά αντιμετωπίσιμο. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου.

Η εικόνα ήταν αγριευτική! Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ας μη το δραματοποιήσουμε», είπε η Δέσποινα Βανδή σε δημοσιογράφους και συνέχισε:

«θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ. Σε κανέναν εύχομαι να μη συμβαίνει. Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της: