Εμφάνιση σοκ για Αλέκο Συσσοβίτη: Δείτε πώς είναι σήμερα [φωτο]

Πώς εμφανίστηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης και προκάλεσε σοκ;

Ο Αλέκος Συσσοβίτης ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά με ανανεωμένο look.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε με περισσότερα μαλλιά στο κεφάλι του και μάλιστα σε ξανθό χρώμα.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: «Έβαλε μαλλιά ο Συσσοβίτης και τα έβαψε κιόλας. Πάντως τα έβαλε ωραία τα μαλλιά».

Λίγο αργότερα τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε πως η αλλαγή στην εμφάνισή του μπορεί να οφείλεται στον νέο του ρόλο τον οποίο και θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να τον δούμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά και ο φακός των «Κου Κου» τον απαθανάτισε και πραγματικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Η μεταφυσική, αλληγορική κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ,«Νεκρή ζώνη», ανεβαίνει τη φετινή θεατρική σεζόν στη σκηνή του θεάτρου «Θησείον», σε μετάφραση Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αρμένη, τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον Αντώνη Καρυστινό και τον Γιάννη Στεφόπουλο.

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και σε αυτή, είδαμε το νέο look του Αλέκου Συσσοβίτη.

Ο ηθοποιός έκανε εμφάνιση με ξανθά μαλλιά δείχνοντας ότι τολμά την αλλαγή και την υποστηρίζει.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης φαίνεται ότι για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, θέλησε να δοκιμάσει κάτι εντελώς καινούριο, να μας «συστήσει» μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του.