Άγριο θάψιμο Αλεξάνδρου για Μαυρίδη: Έμαθε καλά το ποίημα του Γεωργαντά

Tι είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Το Nomads βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο ίδιος εμφανίστηκε στο Πρωινό, σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (σ.σ. κολλητός του Κων/νου Οροκλού) πήρε φόρα και έκραξε άγρια τον Γιώργο Μαυρίδη, παίκτη του nomads, το οποίο και βρίσκεται εν εξελίξει.

Καλά διαβασμένος, από το twitter αλλά και από τον φίλο του Θέμη Γεωργαντά – όπως τόνισε και ο Άρης Καβατζίκης λέγοντας Έπιασαν τόπο τα μηνύματα Θέμη- ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε ως προσωπικά του βιώματα, τουιτς που γράφονται για τον Μαυρίδη.

Θέλοντας να σώσει τα δικά του ασυμμάζευτα, ο Αλεξάνδρου είπε: «Ο Μαυρίδης πίσω από την κάμερα ήταν διαφορετικός άνθρωπος… Κατανοώ ότι μπορεί να μην ήθελε να κάνει παρέα μαζί μου γιατί ξέρω τον Σάκη Τανιμανίδη ή επειδή ο κουμπάρος μου είναι αντίπαλος τατουατζής… Ο Γιώργος είχε άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω από αυτές… »

«Το πώς βγαίνει ο Γιώργος και ποια προσωπικότητα έχει βάλει αυτή την εβδομάδα δεν το ξέρω ούτε εγώ. Με έχει κουράσει ο Γιώργος».

Συνέχισε λέγοντας, πως μη θέλοντας να προσβάλλει τον Μαυρίδη φορούσε ανάποδα την μπλούζα του τατουατζή κουμπάρου του! Άραγε είδε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο;

Για τον Νίκο Αναδιώτη δεν θέλησε να μιλήσε καθώς δεν ήταν μπροστά (σ.σ. ούτε ο Μαυρίδης ήταν μπροστα)!

Κάτι άλλο από τα λεγόμενα του Αλεξάνδρου, που μας έκανε εντύπωση ήταν το: “Ο Μαυρίδης μου είπε ότι κάνει τον περιθωριοποιημένο για να φτιάξει την εικόνα του προς τα έξω” και αυτόματα γεννήθηκαν τα εξής ερωτήματα:

– Εκμυστηρεύτηκε κάτι τέτοιο στον (μόνο) “επιστήθιο” φίλο του Δημήτρη ο Γιώργος Μαυρίδης;
– Γιατί κανείς από τους συμπαίκτες του στη Φωτιά δεν αναφέρθηκε ποτέ σε κάτι τέτοιο;
– Παίκτες των Ωκεανών και της Ζούγκλας γιατί έλεγαν πως όντως έχουν βάλει τον Γιώργο Μαυρίδη στο περιθώριο και περνάει δύσκολα;

Τα συμπεράσματα δικά σας…