Nomads: Ύποπτη “αγάπη” κοινού για Αποστολία Ζώη. Την κράτησε η παραγωγή, ούτε η ίδια δεν το πίστευε

Η ανακοίνωση για τους δύο μονομάχους στο Nomads προκάλεσε έντονη έκπληξη τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους παίκτες του reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι ήταν αυτός που άκουσε το όνομά του πρώτος ως μονομάχο.

Η συνέχεια ήταν απρόβλεπτη καθώς ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και τον Κωνσταντίνο Οροκλό το κοινό έδειξε την προτίμησή του στην τραγουδίστρια.

Η αντίδρασή της στο άκουσα της είδησης ήταν απίστευτη, καθώς έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε γιατί αντέδρασε έτσι, η εκείνη απάντησε:

«Γιατί ειδικά το τελευταίο διάστημα… Πωωω! Ήταν το πιο σπουδαίο δώρο για εμένα σήμερα. Δεν το περίμενα γιατί το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ ζόρι για εμένα και είχα χάσει την Αποστολία και για αυτό έξω στον κόσμο δεν ήταν το καλύτερο να φαίνεται κάτι τόσο μαύρο και σκοτεινό. Ήμουν σίγουρη ότι θα παίξω. Η στήριξη του κόσμου είναι ό,τι καλύτερο έχω ζήσει εδώ μέσα».

Ούτε η Αποστολία Ζώη δεν το πίστευε ότι ο κόσμος την κράτησε στο παιχνίδι! Τόση αυτογνωσία…

Βέβαια, με δεδομένο το “κράξιμο” 3 μηνών που… τρώει η Αποστολία Ζώη, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν την κράτησε το κοινό αλλά η παραγωγή.

Αν το καλοσκεφτείτε, είναι περίεργο πώς ο Οροκλός κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου σε άλλες ψηφοφορίες, με δυνατότερους παίκτες και έχασε από την Αποστολία!

Ποιος άλλωστε, ξέχασε την παραμονή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, τη στιγμή που την αντιπαθούσε όλη η Ελλάδα;

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε on camera