Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Τι όνομα θα δώσουν στον γιο τους

Τι όνομα θα δώσουν στον γιο τους η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης;

Η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος στον 7ο μήνα και είναι ακόμα πιο όμορφη απ’ ότι πριν.

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα ταξίδεψε με τον σύζυγό της στην Αγγλία και στην Αμερική και περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο εξωτερικό μαζί με την οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη, έδωσε μια συνέντευξη πρόσφατα στο περιοδικό Γυναίκα που αποκάλυψε πράγματα για την εγκυμοσύνη της αλλά και για το όνομα του μωρού.

Η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο ότι η πρόταση γάμου έγινε την πρώτη ημέρα του 2017 σε έναν εξωτικό προορισμό και ότι δεν χρειάστηκε να πει στον άντρα της ότι είναι έγκυος γιατί το κατάλαβε με το που τον κοίταξε.

Είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη αφού συνδυάζει όλα αυτ΄απου αναζητούσε πάντα: “Να είναι έξυπνος, να είναι ευγενής, να έχει χιούμορ, να είναι «βράχος», να είναι ευαίσθητος, να είναι γλυκός, να είναι τρυφερός, να μην είναι βαρετός, να με κάνει να γελάω, να μου λύνει όλες μου τις απορίες, να με φροντίζει και να μου κρατάει το χέρι κάθε βράδυ.

Ναι, όλα αυτά τα έχει ο άντρας που παντρεύτηκα”.

Όσο για το αν ακολουθεί κάποιο ιδιαίτερο διατροφικό πρόγραμμα για την εγκυμοσύνη;

“Τρώω όπως έτρωγα, απλώς έχω προσθέσει περισσότερα γεύματα με μακαρόνια και πατάτες. Από την άλλη, είμαι τυχερή γιατί δεν έχω «ύπουλες» λιγούρες. Δεν θέλω γλυκά ούτε junk φαγητό.

Τα μαλλιά μου, ναι, τα αφήνω στο φυσικό τους χρώμα, δεν έχω βάψει τη ρίζα – αν και ξέρω πως υπάρχουν διάφορες φυτικές βαφές. Κάθε φορά που με κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω την κοιλίτσα μου νιώθω πως είμαι πιο όμορφη από ποτέ. Δεν με νοιάζει που αλλάζει το σώμα μου, που θα αλλάξει κι άλλο, που σκούρυνα τα μαλλιά μου, δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά.

Αλλάζω, αλλάζω μέσα μου και μου αρέσει αυτό. Δεν έχω κανέναν φόβο για το μωρό που έρχεται. Μόνο χαρά και ανυπομονησία. Θέλω να το γνωρίσω, θέλω να το κρατήσω αγκαλιά.

Όσον αφορά το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους; Η Δούκισα θέλει κι εκεί να κρατήσει τις παραδόσεις και να μην δώσουν κάποιο άσχετο όνομα μόνο και μόνο επειδή είναι ωραίο ή ξεχωριστό αλλά να συνεχίσουν κάποια απο τα οικογενειακά ονόματα.

Δείτε τον σύζυγο της Δούκισσας να κυκλοφορεί σαν… λέτσος.