Ο Απόστολος Γκλέτσος χορεύει ζεϊμπέκικο, Στην υγειά μας: Γελάνε και οι πέτρες [video]

Στο χθεσινό «Στην υγειά μας» ακόμα και οι πέτρες έγιναν αλοιφή.

Όπα μισό. Κάτσε ρε Ratpack. Συγγνώμη τώρα, αλλά μου ζητάς να κοροϊδέψω ΕΓΩ τον Απόστολο Γκλέτσο. Με τι @@δια; Και γιατί εγώ; Ας το κάνει ο Χρήστου. Ή ο Ρητινιώτης.

Ή ο Βαϊμάκης που τον έχει κιόλας. Δηλαδή να ρισκάρω εγώ τη ζωούλα μου για να κάνεις εσύ χαβαλέ. Με ποιον; Με τον (υπερ)άνθρωπο που είχε κάνει mitsuko τη Σοφάρα Αλιμπέρτη.

Αυτόν που εξαφάνισε μία ολόκληρη φυλή στο Μενίδι για να χαμουρέψει την Παπαχαραλάμπους. Το νου σου Ratpack. Δεν παίζουνε μ’ αυτά. Θα ‘χεις φορτώματα…
cv

Και άντε και το ‘κανα. Εγώ μετά πού θα πηγαίνω τα σουκού μου αν όχι στη Στυλίδα; Μου βάζεις διλημμματάρα τώρα, αλλά τεσπά. Έχε χάρη που στην άλλη μου διλημματάρα «να βγει κανείς ή να μη βγει Σάββατο βράδυ», thank god, επέλεξα το δεύτερο.

Και είχα την ευλογία Του να δω «Στην υγειά μας» και να ζήσω τη μαγική στιγμή της Αποκάλυψης. Της Δευτέρας Παρουσίας. Της απόλυτης χορευτικής ηδονής Του Αποστολάρα Του Γκλέτσαρου! Ναι-ναι, ξέρω, πλεονασμός.

Απόστολος και Γκλέτσος, υπερθετικά από μόνα τους. Τίποτα δεν έμαθα από το Σύνορα Αγάπης.

Αλλά σας λέω, το είδα. Το είδα με τα μάτια μου. Τι δεν πιστεύερε ρε; Το έβγαλα και βίντεο με το κινητό για να το δείχνω στα παιδιά μου. Σιγά μην καθόμουν να περιμένω τον Σπύρο Παπαδόπουλο να το κάνει upload στο γιουτούμπ.

Πριν από αυτό, εγώ ο ηλίθιος σκεφτόμουν να βγω. Μετά από αυτό, πήρα δύο αποφάσεις ζωής: 1) Να μην ξαναβγώ Σάββατο. 2) Να μην ξαναχορέψω ποτέ μου ζεϊμπέκικο… Lambada κι αυτό στα βαριά σεκλέτια.

Ψάχνω ακόμη τα βήματα στο google. Και την τεστοστερόνη μου. Ο άνθρωπΑς πήρε όλες τις κινήσεις, από όλα τα ζεϊμπέκικα, από όλες Του τις σειρές στην TV, έβαλε και κάτι τελευταία κόλπα που έμαθε ως Δήμαρχος και οπαααα: mix grill. Πώς γίνεται μετά να μην τον χαζεύω όπως ο Ρώμας τον Ρουβά όταν έκανε τον Κατακουζινό;