Καρφί Κατσινόπουλου μετά το Nomads: “Το πραγματικό έπαθλο δεν το πήρε η Αποστολία…”

Ποιο το μήνυμα του Γιώργου Κατσινόπουλου μετά το Nomads;

Το Nomads ολοκληρώθηκε, η Αποστολία Ζώη κέρδισε το παιχνίδι, αλλά από τις εκπλήξεις του τελικού ήταν η αποκάλυψη του σκοπού της συμμετοχής σε αυτό, του Γιώργου Μαυρίδη.

Εναν σκοπό που όπως προκύπτει γνώριζαν οι δύο φίλοι του στο παιχνίδι, Νίκος Αναδιώτης και Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε, χωρίς να κατονομάσει, στο σκοπό του Γιώργου Μαυρίδη και λίγο αργότερα ο ίδιος ο Μαυρίδης αποκάλυψε τα πάντα.

Οτι δηλαδή συμμετείχε στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον ΑΝΤ1.

Και τώρα ο Γιώργος Κατσινόπουλος με την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την έξοδό του από το παιχνίδι μιλά και αυτός για το λόγο της συμμετοχής του Γιώργου Μαυρίδη στο παιχνίδι.

«Ένας όμορφος κύκλος ολοκληρώθηκε, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο παζλ της ζωής μου!
Το Nomads ήταν ένα “διάλειμμα” από την καθημερινότητα και με γέμισε με όμορφες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και έντονα συναισθήματα!

Το σημαντικότερο είναι πως μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδεθώ ουσιαστικά με ανθρώπους προερχόμενους από διαφορετικούς κόσμους και να βάλω στη ζωή μου ανθρώπους σαν το Νίκο και το Γιώργη!

Ευχαριστώ τον ANT1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχω σε ένα τηλεοπτικό project που το πραγματικό έπαθλο προσφέρθηκε από τον Γιώργαρο για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου με τη σκέψη τους, τη θετική τους ενέργεια και με στήριξαν αυτό το διάστημα, καθώς και την ομάδα των καταπληκτικών συνεργατών μου που διαχειρίστηκαν τα Social Media μέχρι σήμερα!

Τα μηνύματα αγάπης που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα είναι αμέτρητα, αλλά θα προσπαθήσω προσωπικά να απαντήσω σε όσα περισσότερα γίνεται, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε όλο αυτό που εισπράττω καθημερινά!
#ThankYou»